imca teaser

Op de Radio in 1962 op 14 december via Hilversum 2:

Cabaret met in de hoofdrol Imca Marina. Het programma is een ode aan het oude Amsterdam dat verdwijnt door het oprukkende verkeer, de verhaasting en de eerste sporen van globalisering. Er worden parallellen getrokken met Rome, Parijs, Londen en Brussel. De nog prille Imca heeft een prachtige stem en laat horen dat ze van veel markten thuis is: Chanson, Aria, Song en Liederen. Mooi, gevoelig en internationaal!

Oorspronkelijk aagekondigd als:

Muzikaal cabaretprogramma van 20 minuten, met teksten van Jef van der Heyden en Mischa de Vreede op muziek van Enrico Neckheim. M.m.v. Ymca Marina en Ger Smit (zang), Hans Croiset (gesproken teksten), Aart Gisolf (fluit en bas); Nico Prins (drums), Ted Bolten (gitaar), P. Sonneveld (vibrafoon) en Enrico Neckheim (piano).

Luister hier naar: Van een stad, een straat en een ster