teaser las vegasOngehoord werd wekelijks uitgezonden, en is deze keer een reisverslag uit Las Vegas. Uitgezonden op 2 maart 1999 via Radio 5.
Toen programmamaker Rob Muntz acht jaar geleden voor het eerst in Las Vegas arriveerde, wist hij: “Hier hoor ik thuis, hier wil ik begraven worden”.

Luister hier naar de band: HAD11283_547595

Inhoud:

VPRO-medewerker Rob Muntz bezoekt Las Vegas in de hoop zich er permanent te kunnen vestigen als programmamaker.
Muntz vertelt wat hem zo aantrekt in deze stad en gaat in op zijn werk voor het televisieprogramma ‘Waskracht!’, dat hij heeft meegenomen om te tonen aan televisiestations ter plaatse. Hij rijdt in een huurauto naar en door Las Vegas, zingt mee met ‘Born to be wild’, looft de stad in lyrische bewoordingen, bezoekt een casino en beschrijft de cocktail-serveersters die er werken.
De avonturier bezoekt een aantal lokale televisiestations en produktiemaatschappijen die ‘Waskracht!’ echter niet goed genoeg vinden voor uitzending. Verder probeert hij een geschikte woning te vinden en ontmoet Tom Veranti, in zijn goochelwinkeltje, die hem adviseert zijn droom te volgen. Las Vegas is echt niet onder de indruk van Muntz.
Geïllustreerd met fragmenten van lokale, commerciële televisiestations.
Aansluitend een telefonisch vraaggesprek met publicist Gerard van Lennep over Las Vegas.

Makers: Ronald van den Boogaard: presentatie en Rob Muntz: alles