droomstad_logo_grootDe Droomstad-Publieksprijs en de Droomstad-Juryprijs worden op donderdag 10 december tussen 15.30 en 16.30u uitgereikt in het Nederlands Architectuur Instituut (NAI) in Rotterdam (Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam). De beide prijzen worden uitgereikt door Minister van der Laan.

Droomstad (www.eeuwvandestad.nl/droomstad) is een initiatief van de VPRO en de 4e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR). De Droomstad-prijsuitreiking vindt dan ook plaats tijdens de 4e IABR.

Minister Van der Laan zal de beide Droomstad-prijzen uitreiken en het gesprek zal geleid worden door Bahram Sadeghi. Na de prijsuitreiking zal de Minister het eerste exemplaar in ontvangst nemen van de Droomstad-DVD met alle Droomstad-filmpjes. Daarna gaat Minister Van der Laan in gesprek met verschillende vertegenwoordigers van Droomstad-initiatieven.

Iedereen is welkom op donderdag 10 december. Wil je deze uitreiking meemaken, geef dan svp vóór 1 december door:
-Of je komt op donderdag 10 december
-En zo ja: Met hoeveel mensen in totaal

Mail dit svp naar Droomstad-producer Janneke van de Kerkhof: j.vande.kerkhof@vpro.nl.

> Meer over Droomstad
> Bekijk de Droomstad-filmpjes