3 tips voor het interieur

Af en toe kan het heerlijk zijn om eens wat te wijzigen in je interieur. Het krijgt er weer een frisse uitstraling van en het lijkt even net alsof alles nieuw is. Door het toevoegen of aanpassen van een aantal kleine dingen, zorg je er al voor dat het interieur er als nieuw uit ziet. Met deze tips ben je verzekerd van een verfrissend interieur!

Tip 1:  Planten

Planten zorgen voor vrolijkheid en kleur in het interieur. Het voordeel van planten is dat deze in elk interieur passen! Zorg er wel voor dat je bloempotten koopt die in de stijl zijn van je interieur. Maar ook hierin is het af en toe goed om eens te spelen met kleuren. Geef je interieur daarom een boost met het aanschaffen van nieuwe plantjes. Je kunt gaan voor kleinere plantjes die je op tafel of in de vensterbank kan zetten, of ga voor grotere planten die sfeer creeren!

Tip 2: Accessoires

De grote meubels zullen misschien net teveel van het goede zijn. Je kunt natuurlijk niet schuifwanddeuren in Zwolle aanschaffen die je kunt krijgen bij Totaalinrichting Van Dijk, maar je kunt ook gaan voor iets kleiners. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kussentjes voor op je bank en stoelen. Of een nieuwe stel kaarsen met geur. Daarnaast kun je spiegels aan wanden hangen om de ruimte groter te laten lijken. 

Tip 3: Vloerkleden

Een vloerkleed bepaalt de sfeer in de woning. Met een vloerkleed leg je namelijk de basis van je interieur. Juist omdat het vloerkleed veel bepaalt in het interieur kan het vervangen hiervan een enorm verschil geven. Je kunt daarom bijvoorbeeld gaan voor een ander kleur vloerkleed met een opdruk!

Geef een reactie