4 interieurtips!

Zin om in de wereld van woonkamers en salontafels te duiken? Hier is een snelle beginnersgids om u op weg te helpen met uw volgende interieurproject (bron: stalen-deur.nu). Er zijn natuurlijk meerdere tips die u kunt overwegen, maar hier vindt u de 4 tips die het meest over het hoofd worden gezien wanneer een huis wordt ingericht.

  • Besteed zorgvuldig. Als u net begonnen bent in het interieur, is het het beste om dingen langzaam te doen en te beslissen welke items uw big-ticket zijn. Een goede vuistregel is dat de beste meubels om geld aan uit te geven banken en bedden zijn – het zijn visueel zware items die de aandacht zullen trekken, dus i wilt dat ze er mooi uitzien. Zodra u die hebt gevonden, kunt u decoreren met uw accentpunten.
  • Vergeet niet om na te denken over verlichting. Een goed ontworpen kamer kan worden verwaand door onjuiste verlichting, dus zorg ervoor dat de factor verlichting in uw budget zit. Ramen (voor natuurlijk licht), vloerlampen, overhead verlichting, accent verlichting, en wit- of licht gekleurde muren en meubels zijn allemaal geweldige manieren om van een donkere of kleine ruimte een grotere en open ruimte te maken.
  • Maak goed gebruik van accent stukken. Sommige interieurontwerpers richten zich op de “grote” stukken in een kamer – dingen zoals banken, tapijten, dressoirs en tafels – en vergeten de kleine dingen. Accent stukken zijn een geweldige manier om een kamer meer gepersonaliseerd te laten voelen en meer visueel interessant te maken, dus houd een oogje in het zeil voor dingen zoals kommen, boeken en andere decoraties die u kunt gebruiken om uw planken en salontafels een jazz-up te geven.
  • Voeg een pronkstuk toe aan uw interieur, dit kan zoals bovengenoemde zware items zijn, maar ook onverwachte items, zoals een stalen taatsdeur. Dit zal u namelijk laten uitblinken in vergelijking met andere interieurs, doordat het meestal niet een product is dat u verandert in uw interieur, maar dat elke dag wordt gezien door u en iedereen in uw huis.