Interieur

4 prachtige toevoegingen aan je interieur

Ben jij ook zo’n type dat constant op zoek is naar nieuwe pareltjes voor in het interieur? Dat begrijpen wij maar al te goed. Een huis is vaak nooit compleet. Er kunnen altijd dingen anders, altijd dingen mooier. Is jouw interieur momenteel ook weer toe aan een aantal veranderingen? Lees dan snel verder. Wij hebben onze favoriete suggesties voor je op een rij gezet!

Steel look deur

Ben jij een groot fan van de industriële look? Ga dan voor de aanschaf van een steel look deur. Andere deuren kunnen jouw gehele inrichting per direct een ander gevoel geven. Het voordeel van deze mooie stalen deuren is dat ze in ieder interieur passen. Van klassiek tot modern en van natuurlijk tot bohemian. Niet zo gek dus dat deze deuren behoren tot dé trend van nu. Naast hun prachtige look, creëren ze dankzij hun glazen inzet ook nog een enorm gevoel van ruimtelijkheid!

Weten waar je een deur als deze kunt scoren? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij 123schuifdeuren. Naast prachtige deuren leveren zij ook kasten en kledingkasten op maat.

Verlichting

Verlichting is heel bepalend voor de sfeer in huis. Ga bij jezelf eens na wat voor verlichting jij in huis hebt hangen. Hangt er enkel één grote lamp in de woonkamer die veel licht geeft? Vervang deze dan door een minder felle lichtbron en zet wat extra lampen neer. Bijvoorbeeld op de tafel en eentje staande achter de bank. Wil je nog wat extra knusheid in huis? Steek dan ook een aantal kaarsen aan. 

Een slimme deurbel

Deurbellen zijn er vandaag de dag in eindeloze varianten. Noem iets en hoogstwaarschijnlijk bestaat het. Niets is te gek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slimme deurbel? Deze deurbellen hebben een ingebouwde camera waardoor je vanaf je telefoon en tablet kunt zien wie er voor je deur staat. Bovendien kun je op deze manier ook tegen ze praten. En dat gewoon vanuit je luie stoel!

Daarnaast zijn ze niet alleen een ware toevoeging voor het moderniseren van je interieur. De camera neemt namelijk alles op. Dat betekent dat je ook gelijk een stuk veiliger bent.