Klik voor Kamers

Al lang op zoek naar een kamer

Je bent toegelaten voor een studie in Breda, maar heen en weer rijden iedere dag vanuit Groningen is niet echt een optie. Helaas is het niet eenvoudig om aan een kamer te komen in Breda, als er al kamers zijn dan zijn deze niet te betalen voor een student. Daar komt bij of het nog maar de vraag is dat je niet voor niks betaald voor een kamer. Inschrijven op de website van Klik voor Kamers is helemaal gratis, het aanbod bestaat uit kamers in Tilburg en Breda. 

Wanneer kom je in aanmerking voor een kamer? 

Klik voor Kamers

In heel veel gevallen zitten er veel haken en ogen aan wanneer je een kamer wilt huren tijdens je studie. Vaak huur je met meerderen een kamer, op die manier heb je niet veel privacy. Bij de meeste kamers van Klik voor Kamers heb je een eigen kamer dus meer dan genoeg privacy. Volg je al een opleiding of ga je deze binnen een jaar volgen dan kun je al een inschrijving doen op de website van de kamerservice. 

Werkwijze wanneer je bent ingeschreven 

Klik voor Kamers

Heb je op een kamer gereageerd bij Klik voor Kamers dan moet je wachten tot de advertentietijd voorbij is van de desbetreffende kamer. Automatisch wordt de eerste student gekozen die in aanmerking komt voor de kamer. Vooraf kan niet precies gezegd worden wat de werkwijze is en wie in aanmerking komt. Ben je de gelukkige dan krijg je een mail, in de mail staan instructies wat je moet doen om de kamer te bezichtigen.