Gobo

Alle voordelen van een Gobo op een rij

Heb je wel eens gehoord van een Gobo? Dit is een soort dia, veelal gemaakt van glas of metaal, die je kunt projecteren voor een uniek effect. Wanneer een lamp op een muur gericht staat en jij je hand hier tussen steekt, zie je jouw hand als schaduw op de muur. Hetzelfde principe geldt voor de Gobo: op de dia is een beeltenis gemaakt die vervolgens geprojecteerd wordt op de muur. Deze beeltenis kan van alles zijn. Zo is het voor bedrijven mogelijk om hun logo op de muur te projecteren, maar ook een eng gezicht kan getoond worden tijdens een theater productie. En zo zijn de mogelijkheden bijna eindeloos op dit vlak.

Gobo

Laten we een aantal voorbeelden geven. Misschien ben je ondernemer en heb je een nieuw bedrijf inclusief nieuw logo dat je aan de wereld wilt tonen. Of je bedrijf bestaat al wat langer en je hebt een nieuw logo ontwikkeld. Dat wil je natuurlijk op een grootse manier aan de wereld laten zijn. Aan de hand van een Gobo kan dit. Dit is een unieke wijze om je logo aan de wereld te presenteren, waarbij het logo uitstekend tot zijn recht komt. Maar ook als je de sfeer op een feest wilt verhogen, kun je dit doen middels een Gobo.

Gobo

Gobo kopen bij Goboservice

Als je de beste Gobos wilt kopen, moet je bij Goboservice zijn. Zij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring, dus zij weten precies wat nodig is om een Gobo uitstekend tot zijn recht te laten komen. Bovendien heb je altijd input, zodat de Gobo precies op maar voor jou zal zijn. Daarnaast heb je de keuze uit een groot assortiment. Niet alleen qua materialen, maar ook qua kleuren: van zwart – wit tot full color en alles wat hier tussenin valt. Daarom is Goboservice een aanrader.