Alles kwijt

Ik was afgelopen week op een feestje, het was super gezellig! Er was muziek er waren drankjes en veel vrienden waren aanwezig. Er waren ook een paar mensen die ik niet kende. Eerst was alles een beetje gegroepeerd. Ik met mijn vrienden en zij met hun eigen vrienden. Degene van wie het feestje was liep de hele tijd van groep naar groep. Iedereen was tenslotte een vriend van hem. Uiteindelijk een paar drankjes en liedjes verder werd iedereen wat losser. We gingen met elkaar praten en het was hartstikke gezellig. Uiteindelijk was het tijd om naar huis te gaan, het was al laat. Ik pakte mijn jas maar kon mijn tasje nergens vinden. Alles zat in mijn tasje, mijn portemonnee, mijn sleutels en nog meer wat iets minder belangrijk was. Ik heb nog een uur gezocht naar mijn tas, die ook nog is nieuw was, maar niks gevonden. Ik moest echt naar huis kon niet blijven zoeken. Hopen dat ik morgen zou horen dat mijn tas gevonden was. Toen moest ik naar huis mijn zusje bellen om te vragen of ze de deur kon open doen. Ik wilde niet midden in de nacht aanbellen. Ze kwam helemaal moe naar beneden om de deur open te maken.

Iedereen bellen

De volgende dag vertelde ik aan mijn ouders wat er was gebeurd en dat ik mijn tas kwijt ben. Ze vroegen wat er allemaal in de tas zat, en vroegen of ik de jongen van het feestje al had gesproken. Dat had ik nog niet dus ik ging gauw maar even bellen. Maar hij vertelde dat die alles heeft opgeruimd maar de tas niet heeft kunnen vinden. Misschien heeft iemand anders de tas meegenomen. Ik had al mijn vrienden die daar waren een berichtje gestuurd maar ook zij hadden de tas niet.

Alles vervangen

Mijn ouders vertelde dat we alles gelukkig konden vervangen behalve het cashgeld wat erin zat. Het lastigste waren nog wel mijn sleutels. Die waren er natuurlijk niet meer dus moesten we de sloten vervangen, dit moest gedaan worden door een slotenmaker. Stel iemand heeft die sleutels en weet waar we wonen dan zijn we ver van huis. Dus alle sloten moesten worden vervangen en iedereen kreeg een nieuwe set sleutels. Het waren aardig wat sloten want we hebben veel sloten in ons huis. Nu zijn alle sloten vervangen heeft iedereen een nieuwe set sleutels, en ik moet niet meer mijn tas kwijt raken. Tenminste ik moet er misschien beter op letten.