Alles voor een mooie zomer!

Iedereen voelde het in de lucht de laatste paar dagen: de lente komt eraan! Nu de klok weer een uurtje vooruit is gezet en het elke dag een uur langer licht blijft buiten, begint het als te voelen als lekkere zomeravonden. Na een lange dag werken, al helemaal als je door de huidige situatie thuis moet werken, is niets zo fijn als toch nog even buiten van het mooie weer kunnen genieten nadat je alles afgesloten hebt, toch even de frisse lucht inademen, de zon op je gezicht, schoenen uit, en lekker genieten. Als de lockdown wordt voortgezet en de avondklok blijft, moeten we er weer alles aan doen om toch het meeste uit deze zomer te halen. Hoe je dat doet, lees je hier!

Een lekkere stoel

Buiten mooi weer zijn er nog een aantal dingen die je nodig hebt om alles uit deze zomer te halen ondanks de situatie. Een plekje om lekker te zitten en echt van alle laatste zonnestralen gebruik te kunnen maken heeft niet iedereen, maar als je een balkon of tuin hebt kun je daar zorgen dat je het jezelf toch zo comfortabel mogelijk maakt. Zet bijvoorbeeld een mooie regisseursstoel neer.  Handig opklapbaar dus ideaal als je geen ruimte hebt, een kleurrijk stofje, mooi hout. Zo kun je lekker met een kopje thee of glas limonade nog eve van de zon genieten. Bij Kleurmeester kun je zelf kiezen welke kleur de zitting wordt: er is keuze uit effen kleuren maar ook leuke streepjes als je van vrolijke kleurtjes houdt. Extra leuk voor in de zomer!

Bijpassende meubels

Wil je naast zo'n mooie stoel nou meer handige opklapbare meubels voor in de tuin, dan ben je bij Kleurmeester aan het goede adres, want er is bijvoorbeeld ook een bijpassend tafeltje verkrijgbaar. Ideaal voor als je lekker op je balkon wil genieten ondanks beperkte ruimte: de boel is zo weer ingeklapt en opgeruimd, zodat je na een middagje genieten van het mooie weer ook weer een beetje ruimte kunt creeeren. Probeer ook eens een dagje of het lukt om buiten te zitten werken – in een comfortabel stoeltje zit je makkelijk de hele dag, en zo kun je toch tijdens je werkdag nog gebruik maken van het mooie weer. De voordelen van thuis werken!

Heb je nou meer ruimte in je tuin, dan kun je ook een mooie bijpassend tafelkleed erbij nemen. Heb je een iets grotere tafel voor nodig, maar niets zo heerlijk als met een aantal vrienden of met familie lekker de barbecue aansteken in de zomer. We hopen dat dat snel weer kan!

Geef een reactie