Een auto huren doe je bij Greenwheels

Een auto huren is vaak veel gedoe. Je moet je melden bij een balie om de auto mee te krijgen. Je moet dus al vervoer regelen om je huurauto op te halen. Dan loopt er iemand met je mee die alle kanten van de auto op de foto zet en je krijgt allerlei formulieren te ondertekenen. Wanneer je de auto weer inlevert is de kans groot dat je net te laat bent of net te veel kilometers hebt gemaakt. En dan moet je bijbetalen. Wil je een auto huren zonder gedoe? Zonder tussenkomst van een autoverhuurbedrijf en veel formulieren? Dan kun je beter een auto huren bij Greenwheels. Dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook goedkoop én geen gedoe met betalingen achteraf.

Een auto huren bij Greenwheels is zo geregeld

Je kunt bij Greenwheels een auto huren als je beschikt over een rijbewijs. Geen gedoe. Geen formulieren. Je downloadt de app en je kunt direct een auto reserveren. Wanneer je in een van de steden in Nederland woont, is de kans groot dat er een auto bij jou in de wijk of zelfs in de straat staat. Je kunt de deelauto gebruiken voor een uur, een dagdeel of een dag of een auto huren weekend. Dat is allemaal geen probleem. En de sleutel? Als je je telefoon met de app bij je hebt, is dat ook geregeld.

Pak de auto als je 'm nodig hebt

Je kunt tot een kwartier van te voren de auto reserveren. Dat is alvast handig. Heb je een belangrijke afspraak? Dan reserveer je de auto natuurlijk zodra je de afspraak maakt. Je weet dan zeker dat je niet misgrijpt. Want dat is wel een mogelijkheid: de deelauto wordt met heel wat mensen gedeeld. Wist je dat één deelauto tot wel 11 auto's kan vervangen? Dat is natuurlijk flink de moeite.

Parkeer de auto gratis op de eigen plek

In de meeste steden in Nederland is parkeren nog altijd een drama. En dat is natuurlijk niet voor niets: bijna iedere inwoner beschikt over een eigen auto en al die auto's moeten ergens geparkeerd worden. Het voordeel van een Greenwheels deelauto is dat je je eigen auto kunt verkopen en dat de Greenwheels deelauto een eigen parkeerplek heeft. Deze plek is speciaal gereserveerd voor deze auto. Bij het huren van de auto is alles inbegrepen, dus ook de parkeerkosten op de eigen plek. Parkeer je bij je afspraak op een andere plaats, dan zul je, natuurlijk, wel de parkeerkosten moeten voldoen.

Geef een reactie