Big Green Egg bij Kamado Express

Big Green Egg bij Kamado Express bestellen

De zomer staat praktisch voor de deur. De tuintafel wordt schoongemaakt en de BBQ staat klaar om gebruikt te worden. Echter kom jij er dan achter dat je met de oude BBQ eigenlijk niks meer mee kan. De Big Green Egg bij Kamado Express is hiervoor een perfecte oplossing. Deze BBQ’s zijn uitermate geschikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Dan heb ik het nog niet gehad over de kwaliteit! Sinds 1974 worden deze Egg’s al gemaakt. In de loop der jaren kan je zien dat de kennis en technologie niet heeft stil gezeten. Hierdoor weet Kamadoexpress.nl zijn hand te leggen op de beste Egg’s welke perfect zijn voor jou!

Big Green Egg bij Kamado Express

Waarom de Big Green Egg bij Kamado Express?

Kamado Express weet als geen ander dat je met de Big Green Egg ontzettend veel lekkere gerechten kunt bereiden. Houdt jij liever van vis, vlees of ben je vegetarisch? Geen probleem want met deze Egg kan je enorm veel kanten mee op. Ook in de prijs verschilt het enorm. Zo heb je bij Kamado Express niet alleen een uitverkoop op dit moment, maar kan je sowieso profiteren van scherpe prijzen. Voor nog geen 600 euro heb jij al een prachtige Egg in het bezit.

Big Green Egg bij Kamado Express

Ben jij met een groter gezin en willen jullie gezamenlijk kunnen eten? Kijk dan eerst goed naar de afmetingen van de Egg. Deze verschilt en biedt voor een x aantal personen ruimte om te koken.