Borrel door

Toiletpapier was niet het enige wat snel uitverkocht was. Ook de slijterijen deden goede zaken tijdens het begin van de lockdown. Wat ik van veel vrienden hoor die toen niet hebben ingeslagen is dat ze zich nu een beetje beschaamd voelen om alsnog te halen. Een slonzige uitstraling vrezen ze. Daarom heb ik laatst een borrelpakket gegeven.

De voordelen van geven

Het eerste voordeel is dat borrel pakketten vaak wat meer klasse hebben dat het meeste aanbod. Als het gaat om bijzondere smaken of mooie glazen kan er weinig op tegen de combinatie die een borrelpakket bijeenbrengt. Daarnaast is het iets wat ook weer op gaat op een gegeven moment. Tegenwoordig gaan mensen steeds vaker voor een activiteit als presentje omdat ze thuis genoeg spullen hebben. Een borrelpakket gaat op een gegeven moment op, wat ze ruimte uitspaart. Daarnaast is het überhaupt leuk om te weten dat mensen aan je denken. Zo ontving ik laatst een brief van een vriend, wat ik oneindig veel leuker vond dan een simpel appje. We zijn op het moment echte penvrienden. Een borrelpakketje is ook zo een attentie, maar dan met een knipoog. Waar andere dingen misschien wat formeel voelen is een borrelpakket wat luchtiger. Tenslotte is een slokje iets waar veel mensen naar smachten nu ze lang binnen zitten.

De voordelen van nemen

Je hoeft zo een pakket natuurlijk niet weg te geven. Je kan deze natuurlijk ook zelf nemen! Zelf heerlijk een gin en tonic weg te nippen terwijl je naar je favoriete show kijkt is een waar genoegen kan ik je vertellen. Veel van de eerder genoemde voordelen gelden ook voor wanneer je het voor jezelf koopt.

Waar te vinden

Er zijn veel aanbieders van borrel pakketten, maar ik heb zelf laatst mijn pakket gekocht bij Charles.nl. Als het gaat om het wat meer verfijnde hebben ze een assortiment met een mooie prijs. Een mooie middenweg. Online is het namelijk ontzettend makkelijk om het allergoedkoopste en het allerduurste te vinden. Uitersten die vaak weinig waar voor hun geld hebben. Die middenweg vinden is vaak lastig, daarom deze tip.

Kiezen

Zelf ben ik gegaan voor hun gin en tonic box. Daar zit alles in wat je nodig hebt om alle nuances van het drankje naar voren te brengen. Normaliter zou ik ervan genieten buiten de deur, maar dat zit er voorlopig niet in. Ik zit onderhand lekker te sippen, wanneer jij?