Goedkoop laminaat

Budget inrichting

Met veel pijn en moeite heb jij het voor elkaar gekregen; je hebt een huis weten te bemachtigen. Nu is het tijd om je huis in te richten. Wij kunnen heel goed begrijpen dat je moet kijken naar je budget. Hoeveel heb jij nog over en wat wil je uitgeven? Er zijn een paar zeer slimme manieren om te besparen, zoals goedkoop laminaat en tweedehands artikelen. Want je kunt op een later tijdstip altijd het huis herinrichten. Maar hoe ga je beginnen? Wij geven je 4 tips voor het inrichten van je huis met een beperkt budget.

Wat heb je al

Waarschijnlijk heb jij al wat spullen verzameld of kan je meenemen uit je oude huis. Bedenk goed wat je met deze spullen wil doen. Wat is nog goed en wat is echt toe aan vervanging. Een goede eerste selectie zal je al direct een indruk geven van wat je nog nodig hebt. Zo kan je een lijstje maken met benodigdheden en zal dit je ook extra geld gaan besparen. Overweeg daarnaast ook om sommige artikelen te hergebruiken, bijvoorbeeld door ze een ander kleurtje te geven.

Aanbiedingen

Heb je toch een nieuwe bank nodig? Of toch een nieuwe kast? Dan is het goed om de aanbiedingen bij de verschillende woonboulevards in de gaten te houden. Er zijn online meerdere websites die voor jou alle aanbiedingen op een rijtje zetten, zoals reclamefolder en voordeelmuis. Heb je de juiste aanbieding? Vergelijk dan altijd nog even de prijzen of de bekende vergelijksites.

Marktplaats of weggeefhoek

Tegenwoordig veranderen mensen steeds sneller van interieur. Dit betekent ook dat de ‘oude inboedel’ er vaak nog goed uitziet en prima te gebruiken is door een ander. Dit kan voor jou een mooie meevaller zijn. Kijk bijvoorbeeld op marktplaats. Hier vind je de allerleukste spullen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast kan stiekem nog een beetje afdingen, waardoor je nog meer ruimte krijgt in jouw budget.

Do It Yourself

Maak je eigen meubels. Als je handig bent is dit natuurlijk de ideale uitkomst. Je kan bijvoorbeeld een bank maken van pallets of een tafeltje van hout. Het vraagt natuurlijk wel om skills en de juiste materialen. Hopelijk kun jij met de bovenstaande jouw huis inrichten met het beschikbare budget!

Geef een reactie