Creëer een unieke look

Door gebruik te maken van glasfolie kun je een geheel eigen uiterlijk maken van bijvoorbeeld je bedrijf of je woning. Met een eigen ontwerp, waarbij je zelf kiest wat er precies op de folie komt maak je iets uniek. Gesneden glasfolie is geschikt om bepaalde delen uit te snijden, vandaar de naam. Door de uitgesneden delen heen kun je naar binnen of buiten kijken, het resterende deel van de folie beschermt goed tegen privacy. Gebruik de online ontwerper om je eigen favoriete ontwerp te maken.

Glasfolie

Naam of logo met eigen opdruk op folie

Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van full colour glasfolie. Logo’s, reclame uitingen als letters en eigen afbeeldingen kunnen worden gebruik voor het ontwerp. Kwaliteit is het belangrijkste item bij het vervaardigen van glasfolie, omdat de folie gezandstraald is heb je de garantie dat je er lang van kunt genieten. Is er niet gesneden dan biedt de folie volledige privacy. De speciale laag die voorkomt dat er bubbels komen tijdens het plakken zorgt ervoor dat je eenvoudig zelf de folie aan kunt brengen.

Glasfolie

Transparante glasfolie

Glasfolie wat transparant is wordt veel gebruikt bij bedrijven, instellingen. Maar ook particulieren die het contact met binnen of buiten niet volledig willen verliezen maken er gebruik van. Ook bij transparante folie bestaat de mogelijkheid om een geheel eigen creatie te ontwerpen in alle gewenste kleuren en objecten. De folie is minder geschikt voor reclame uitingen doordat het transparant is, dus eigenlijk niet opvalt. Van zichzelf is de folie een klein beetje wazig wanneer er geen elementen aan het ontwerp zijn toegevoegd.

Geef een reactie