dakdekker Nijmegen

Dakdekker Nijmegen inschakelen

De beste dakdekker Nijmegen is te vinden onder de naam Geradak. Vanaf 2003 is dit bedrijf al actief in dit vak en heeft inmiddels al vele klussen kunnen klaren. Wil jij weten welk soort klussen site zijn, dan kan je dit gaan bekijken op hun website onder het kopje portfolio. Zo hebben zij al veel kunnen betekenen in de nieuwbouw. Hier hebben zij zeer mooie daken mogen leggen. Zowel platte daken, maar ook schuine daken. Voor elk dak is er een speciale werkwijze nodig, maar daar zijn deze werknemers goed van op de hoogte.

Goede dakdekker Nijmegen heet Geradak

Een tijd geleden hebben wij tijdens een flinke storm schade aan onze woning gekregen. Op de bewuste avond gierde de storm langs ons huis op. Het leek goed te gaan, totdat wij een harde klap hoorde. Toen wij naar buiten keken zagen wij diverse dakpannen in de tuin liggen. Op zolder was er hierdoor een lekkage ontstaan en daar moest zo snel mogelijk iets aan gedaan worden.

Geradak is een bedrijf die 24/7 een schadeservice heeft. Hier kan jij heen bellen wanneer er een spoed reparatie gemaakt moet worden. Zij zijn er diezelfde avond nog bij geweest en hebben een noodreparatie uitgevoerd. De volgende dag, toen de storm was gaan liggen hebben zij ons dak volledig kunnen repareren. Erg fijn dat zij meteen in actie konden komen, hierdoor is de schade beperkt gebleven.