dakdekkersbedrijf Arnhem

Dakdekkersbedrijf Arnhem

Heuveling Dakdekkersbedrijf Arnhem, is een bedrijf die al meer dan 30 jaar hun diensten verlenen. Diensten die onder andere bestaan uit:

  • Dakdekking
  • Dakpannen
  • Dakreparatie
  • Dakgoten
  • Timmerwerk

Maar ook het plaatsen van lichtkoepels en dakramen behoren tot hun werkzaam heden. Al met al een bedrijf die je voor diverse klussen in kan schakelen.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze diensten kan je online ene offerte aanvragen. Hierop vul je jouwgegevens in en maakt een keuze welke diensten je graag wilt hebben. Eventueel is het ook mogelijk om foto’s toe te voegen als het bijvoorbeeld gaat om schade aan het dak. Hiermee kan duidelijk aangegeven worden wat er gedaan moet worden. Zodra alles is ingevuld kan je dit offerte formulier versturen. Al snel weet jij wat de geraamde kosten zijn. Mocht er een spoed reparatie nodig zijn, dan kan dit via het spoedformulier worden doorgegeven. Er is hier een spoedservice aanwezig, die ook in de weekenden bereikbaar zijn. Let er wel op dat een kleine lekkage niet echt onder spoed valt.

dakdekkersbedrijf Arnhem

Stormschade, bel het dakdekkersbedrijf Arnhem

In Nederland komt het wel eens voor dat de weersomstandigheden bar en boos kunnen zijn. Helaas kan het gebeuren dat de dakpannen van de woning af worden geblazen tijdens een storm. Behalve dat dit gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen, is het voor de woning ook niet goed. De regen kan hierdoor makkelijk naar binnen en de lekkage kunnen veel schade aanrichten. Heuveling Dakbedekkingen kunnen deze problemen snel en vakkundig verhelpen. Voor meer informatie, bekijk de website.

Geef een reactie