kunststof-dakkapel

Dakkapel Elst

Maak kennis met Scheer Dakkapellen, de dakkapellen specialist uit Huissen. Een dakkapel in Elst laten zetten is geen enkel probleem. Doordat dit bedrijf een eigen fabricage kan leveren, is het al mogelijk om een uitbouw op het dak binnen een halve dag te plaatsen. Vaak moet je al wachten op de externe leveranciers, voordat er daadwerkelijk geleverd kan worden. Gelukkig is dat bij Scheer geen enkel probleem.

Dakkapel plaatsen

Een dag van plaatsing ziet er als volgt uit

Op een zeer strikte wijze wordt de plaatsing voltooid. Een dag ziet er als volgt uit. Zij beginnen precies om 0.800 uur. Om te beginnen zorgen zij ervoor dat alles netjes afgeplakt wordt. Hierdoor kan de vloer geen enkele schade oplopen. Daarna worden de betreffende dakpannen verwijderd en wordt er een gat in het dak gezaagd. Dit is zeer secuur werk, want een verkeerde afmeting in het dak, kan problemen geven. Denk hierbij aan een lekkage.

Nadat deze voorbereidingen zijn gedaan, wordt de dakkapel geleverd. Deze is in de fabriek al prefab gemaakt en kan zo geleverd worden. Een grote kraan zorgt ervoor dat deze, volledig geïsoleerde dak uitbouw, op de gewenste plek wordt gehesen. Hier moet er goed worden opgelet dat dit ook precies op de voorbewerkte ruimte wordt neergezet. Als laatste handeling en dat zal om ongeveer 14.00 uur zijn, worden de verdere afwerkingen gedaan.

Wat een ruimte hebben wij nu op zolder

Tijdens de werkzaamheden ben ik zelf tussendoor wezen kijken. Best wel een raar idee dat er binnen een halve dag heel veel licht en extra ruimte op onze zolder is gekomen. Vooral toen alles netjes was opgeruimd en ik mocht controleren of alles naar wens was, heb ik mijn ogen uitgekeken. Van een donkere ruimte, hebben wij nu een zeer mooie kamer gekregen.

De ruimte die wij nu door deze uitbouw erbij hebben gekregen is extreem groot. Vooral het licht wat er nu overdag naar binnen komt is erg prettig. Voorheen gebruikte wij deze ruimte als rommelkamer. Nu is het een nieuwe slaapkamer voor onze oudste zoon geworden. Een kamer waar wij nu best wel jaloers op zijn en hier graag zelf ons bed hadden neer willen zetten.

Scheer dakkapel

Enorm veel keuze aan dakkapellen

Het was best wel lastig om een definitieve keuze te maken, voor onze uitbouw op zolder. Vooral omdat je bij Scheer zoveel keuze hebt. Wanneer ja alleen al op de website gaat kijken zie je dat er een enorme keuze is aan het materiaal waarvan deze gemaakt kunnen worden. Materiaal in de vorm van hout, kunststof, zink en Trespa. Wij hebben hier een combinatie van uitgekozen. De kozijnen zijn gemaakt van kunststof en de ombouw van Trespa. Voordeel is dat wij hier verder geen omkijken meer naar hebben en dus ook geen onderhoud hoeven te doen. Al het materiaal is weerbestendig en dat is wel zo fijn.

Scheer is een bedrijf die binnen een dag al kan leveren. Zij hanteren scherpe prijzen en leveren 100% maatwerk. Wij zijn zeer tevreden over hun werkzaamheden en hun geleverde dakkapel in Elst.