De 3 leukste uitjes in Rotterdam

Rotterdam is een upcoming stad van Nederland, en dat is niet voor niets! De stad die bruist en zeer multicultureel is zorgt al een aantal jaren voor een verschuiving in ons toerisme landje. Waar de toeristen voornamelijk alleen van Amsterdam hadden gehoord, daar wordt Rotterdam ook steeds populairder. Dat komt doordat de stad vorig jaar is opgenomen in een blog met de upcoming steden van de wereld. Wat valt er nu allemaal te beleven in deze stad? Want, Amsterdam is dan wel een  waar trekpleister aan toeristen maar Rotterdam is dat nu ook zeker aan het worden. Al is het wel nog een stukje rustiger dan voorheen.

Markthal bezoek

De Markthal is een waar icoon aan het worden naast de bibliotheek op Blaak. Dit gigantische gebouw heeft allerlei soorten restaurants (van Japans tot aan Grieks) en veel verschillende winkeltjes. Er zitten eigenlijk alleen eettentjes en zaken in de Markthal. Daarom is het juist als buitenstaander zo leuk om van alle culturen wat te proeven. Proef maar raak!

City Game

De City Game is een ware puzzeltocht door de stad. Het leuke aan dit uitje is dat je de stad echt op een andere manier leert kennen. Dit is namelijk een uitje die ook leuk is voor Rotterdammers. Je komt op plekken waar je nog niet bent geweest en weet feitjes te achterhalen waar je nog nooit van hebt gehoord. Je slentert als het ware de stad door op zoek naar opdrachten. Super leuk om er een competitief spelletje van te maken!

Tuk Tuk all the way

De Tuk Tuk Challenge is misschien wel het allerleukste uitje in Rotterdam. Een Tuk Tuk Rotterdam is een 5-mans wagentje waar je met je collega’s in zit. Tijd om door te stad te crossen met de tuk tuk en zo ook de stad goed te leren kennen. Wedden dat je harder dan hard gaat?!

Tijd om Rotterdam te ontdekken

Deze uitjes zijn dé uitjes om te proberen in de stad. Je leert Rotterdam zo echt beter kennen door opdrachten uit te voeren.