De 3 populairste vloeren van tegenwoordig

Een huis is niet af zonder een geweldige vloer. Een vloer is een echte eyecatcher dat tijdloos moet zijn. Tegenwoordig is er zoveel keus dat jij eigenlijk niet meer weet waar je moet zoeken. Ga jij voor een PVC-vloer, laminaat, hout of toch een tegelvloer? Lees hier welke soort vloeren tijdloos en populair zijn om jezelf wegwijs te maken in de wereld van vloeren!

Parketvloeren bestaat al eeuwen maar blijft populair 

Parket bestaat al eeuwenlang, maar blijft tijdloos. Parketvloeren hebben een karakteristiek uiterlijk dat jouw huis een luxueuze sfeer geeft. Doordat parket gemaakt is van echt hout haal jede warmte van de natuur in huis. Er zijn verschillende soorten parketvloeren. Het onderscheidt tussen deze soorten zit in de verschillende lagen hout. Kies je bijvoorbeeld een parketvloer met één soort hout of meerdere houtsoorten? Qua onderhoud is regelmatig stofzuigen en dweilen genoeg om deze duurzame vloer te onderhouden. Bij de productie van deze vloeren wordt er rekening gehouden met de aarde en wordt er nauwelijks energie verspild aan het bewerken van deze pure parketvloeren. 

Laminaat: niets is populairder dan dat 

Een laminaatvloer is de populairste vloer van tegenwoordig en dat komt door de fraaie houtlook en de praktische voordelen dat laminaat te bieden heeft. Laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen kunststof en papier. Laminaat is voordelig in aanschaf en is veel goedkoper dan een houten vloer. Net zoals een houten vloer is laminaat super onderhoudsvriendelijk en heeft het geen olie-of waslaag nodig. Bij goed onderhoud kan laminaat tientallen jaren meegaan. Voor de ideale prijs/kwaliteitsverhouding kan jij een laminatenvloer laten leggen. 

Een PVC-vloer is het zeker waard 

Een PVC-vloer is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is niet te onderscheiden van een houtenvloer of een tegelvloer en kan geplaatst worden in de badkamer, keuken en natuurlijk de woonkamer. De PVC-vloeren zijn waterbestendig en nemen geen vocht op. Ze zijn makkelijk schoon te maken. Bovendien is PVC zeer duurzaam en heeft het een hoge slijtvastheid. Verder zijn PVC-vloeren in combinatie met een goeie ondervloer zo stil als een muis, de buren zullen niet meer weten dat iemand naast hen leeft.

Geef een reactie