duurzame cv ketel

De 5 bekendste CV-ketels van Remeha

Ja, je weet het zeker. Jij gaat 100% zeker weten voor een Remeha CV ketel. Maar welk model kies je eigenlijk uit? Er zijn er teveel om op te noemen en toch heeft elke serie weer andere eigenschappen en voordelen. Het kiezen van de CV ketel die het beste bij jou en jouw thuissituatie past, lijkt heel lastig. Daarom vertellen wij graag kort het verschil tussen de vijf series van Remeha.

Tzerra Ace

Het grote voordeel van de Tzerra Ace is dat deze klein en compact is. Dit gaat echter niet ten koste van zijn mogelijkheden. Zo wordt water automatisch bijgevuld via de (optionele) bijvulinrichting. Tevens is dit model voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, zoals: zonlichtsystemen en warmtepompen. Met zijn Energieklasse A is dit model – ook op zichzelf – een duurzame aankoop. Zo is jouw huis op de toekomst voorbereid!

Calenta Ace

De Calenta Ace is Hybrid Ready. Dit houdt in dat jouw woning met deze aankoop gegarandeerd op de toekomst is voorbereid. Gas of elektra: het maakt niet uit. Daarnaast is het model voorzien van een eSmart Inside besturingssysteem. Hiermee is automatisering en slimme communicatie binnen handbereik. Het is niet voor niets dat de Calenta Ace CW 4 in april 2019 is uitgeroepen tot de Best Reviewed van Kieskeurig.nl!

Avanta

Tot nu toe zijn er ruim 1 miljoen Avanta-ketels verkocht. De reden is simpel: deze serie is niet alleen betrouwbaar, maar ook enorm zuinig. Met energieklasse A doet dit model zeker niet onder voor zijn broertjes. Daarnaast is deze CV-ketel zeer gemakkelijk in onderhoud. De verschillende onderdelen zijn namelijk makkelijk te bereiken. Maak je tenslotte gebruik van de eTwist thermostaat? Dan bedien je dit model in een oogwenk!

Quinta Ace

De Quinta Ace wordt ook wel de beste cv-ketel ooit genoemd. Het model is niet alleen compact, maar presteert tevens tegen de laagst mogelijke kosten. En dat zijn hele leven lang! Tot slot is deze CV-ketel geschikt voor duurzame oplossingen, zoals: warmte- en lage temperatuur afgiftesystemen. Ideaal voor een duurzame, maar voordelige toekomst!

Calora Tower

Ben jij op zoek naar een échte alles-in-één krachtpatser? Dan is de Calora Tower echt iets voor jou! Deze CV-ketel overstijgt de CW6-eisen en levert bij de hoogste eisen. Het model is dan ook voorzien van een 100 liter oplaadboiler, waardoor er direct warm water beschikbaar is.