De blokhut biedt extra ruimte

Een blokhut kan een mooie toevoeging zijn aan jouw tuin. Door de grote hoeveelheid toepassingen zorg je er namelijk voor dat je altijd alles naar wens in kunt richten en de extra ruimte ook kunt gebruiken zoals jij het voor ogen had. Er zijn daarbij veel verschillende plaatsen waar je jouw nieuwe buitenruimte aan kunt schaffen. Een van de specialisten die de blokhut in het assortiment heeft opgenomen is bijvoorbeeld iGarden. Alleen moet je dan wel goed voor ogen hebben welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen het met zich meebrengt. Lees daarom snel verder en bepaal of deze ook in jouw tuin komt te staan. 

Een blokhut is multifunctioneel

Een blokhut is een soort schuur, die een extra ruimte bij het huis kan creëren. Door de multifunctionele eigenschappen kun je er veel kanten mee op. Zo kun je bijvoorbeeld een extra leefruimte creëren door er meubels in te zetten, maar ook als opbergruimte of zelfs een sauna gebruiken. De functie die je eraan wilt geven bepaalt voor een groot gedeelte de afmetingen van de hut. Je moet daarom goed gaan bekijken hoe groot de ruimte moet gaan zijn en hoeveel plek er beschikbaar is in de tuin. Door hier goed over na te denken kun je er jarenlang van gaan genieten en maakt het jouw woning helemaal af. 

Meerdere daken en vormen

Er zijn daarbij veel verschillende varianten te vinden van de blokhut. Je kunt namelijk voor een hut gaan met een platdak of een puntdak, maar ook meerdere vormen. Een traditionele hut is een van de meest gekozen varianten en dient daarbij voornamelijk als schuur. Als je een platdak mooier vindt, kun je hier altijd naar gaan kijken. Door te bekijken welke stijl je wilt creëren en al jouw wensen mee te nemen, ga je de beste keuze maken. Bekijk daarbij ook direct de indelingen. Afhankelijk van het doel heb je ook een andere indeling nodig, zodat je voldoende ruimte creëert in de blokhut. 

Een blokhut met overkapping

Tevens is het goed om te bepalen of je naast de blokhut ook nog een extra buitenruimte wilt hebben om te kunnen zitten. Als je jouw hut laat dienen als extra woonruimte kun je met behulp van een overkapping extra zitruimte creëren om met verschillende weersomstandigheden te genieten van de tuin. Maar zelfs als schuur kan een overkapping handig zijn, omdat er altijd spullen niet meer inpassen die toch droog moeten staan. Je kunt daarom altijd naar de mogelijkheden van de overkapping kijken om het nog meer aan jouw wensen te laten voldoen. 

De juiste kleur

De verschillende stijlen van de blokhut maken het altijd een goede toevoeging aan de tuin en de woning. Je kunt namelijk ook meerdere kleuren verwachten als je jouw zoektocht voortzet. Uiteindelijk bepaal je zelf welke kleurencombinatie eraan gegeven wordt en kun je van heel jouw woon- en leefruimte een geheel maken. Weeg daarom ook altijd alle kleuren tegen elkaar af en bekijk wat bij jou en jouw tuin past. 
Een professionele blokhut koop je natuurlijk bij iGarden.nl – Pasklare oplossingen voor iedere tuin.