1,5 meter uitjes

De Leukste 1,5 meter uitjes van dit moment

Ook in deze tijd ben je soms écht toe aan een leuk uitje met het gezin of vrienden. Maar welke uitjes zijn geschikt in de nieuwe tijdelijke 1,5 meter samenleving? Een vraag die wij vaak horen. Daarom sommen we in deze blog een aantal leuke en vooral veilige uitjes op. Zo kun je zelfs in deze moeilijke tijden genieten van een leuk uitje!

Boot huren

De zomer staat voor de deur. Een tijd waarbij wij veel buiten van het warme zonnetje genieten. En wat is er nou fijner om dit te doen op het water? Huur daarom een boot en geniet van de zomer. Het is toegestaan om met één huishouden op de boot plaats te nemen. Wil je dit graag doen met vrienden? Dan kunnen er andere regels gelden vraag hier duidelijk naar bij het huren van de boot!

Ga op fotosafari door de Hanzestad Kampen

Kamper Events heeft een groot aantal 1,5 meter groepsuitjes voor jou samengesteld. Een daarvan is de kamper Uientocht. Een gezellig en actief uitje in de historische binnenstad van Kampen. Een spel waarbij communicatie, teamwork en goede keuzes essentieel zijn. In groepjes struin je stad af op zoek naar de plekken die jij moet fotograferen. De opdracht is namelijk om de afbeeldingen te fotograferen die je hebt meegekregen. Hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten! De tocht door de stad duurt ongeveer 1,5 uur.

Speel het spel Ik Hou van Holland

Spelletjes zijn altijd leuk om te spelen. Vandaar dat in dit lijstje het spelen van een spelletje niet mag ontbreken. En wat voor eentje. Het welbekende ‘’ik hou van Holland’’. Dit spel staat in het teken van de oer Hollandse gezelligheid. En daar zijn we wel zo langzamerhand aan toe! Alles bij dit leuke spel staat in het teken van ons prachtige kikkerlandje. Weet jij het andere team te verslaan? Voor meer informatie over dit spel ben je bij Kamper Events aan het juiste adres. Heb je na het lezen van deze uitjes zin gekregen om er lekker en veilig op uit te trekken? Bekijk dan de vele mogelijkheden online en laat je inspireren!