Overnachten Rotterdam

De leukste cadeautjes voor de feestdagen

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en dat betekent dat we ons weer moeten gaan verdiepen en leuke maar vooral ook originele cadeautjes. Een douchepakket is leuk maar natuurlijk wel behoorlijk afgezaagd. Maar wat zijn nou leuke en originele cadeaus voor de feestdagen? We hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet.

Een dagje naar een kerstmarkt

Is degene waarvoor jouw cadeautje is bestemd helemaal gek van kerst? En houdt hij of zij daarnaast ook nog van shoppen, winkelen en langs kraampjes struinen? Dan is een bezoekje brengen aan een kerstmarkt het ideale en vooral origineel cadeau. De kerstmarkten zijn van oorsprong Duits maar ook in Nederland komen er jaarlijks steeds meer kerstmarkten bij. Wat je kun doen op een kerstmarkt? Je hebt hier tientallen dan wel niet honderden kraampjes waar van alles wordt verkocht. Van sieraden tot tassen en van beeldjes tot kleding. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tientallen kraampjes die kerstvoorwerpen verkopen want daar draait een kerstmarkt natuurlijk om. Maar naast dingen kopen is het vooral ook heerlijk om hier gewoon lekker rond te struinen, glühwein te drinken en een hapje te eten. Wil je er echt een feestje van maken? Boek dan een overnachting dichtbij de kerstmarkt en geniet twee dagen van dit gezellige festijn.

Een luxe overnachting op een unieke locatie

Over overnachtingen gesproken, een overnachting op een unieke locatie mag ook zeker niet ontbreken in de lijst van originele kerstcadeaus. Maar wat is nou zo’n unieke locatie? Een unieke locatie kan op een unieke plek zijn maar het kan ook in een unieke setting zijn. Zo kan je in Nederland bijvoorbeeld in een molen overnachtingen of in blokhut met glazen dak maar dat is zeker nog niet alles! Je kunt daarnaast ook in prachtige landhuizen overnachten of een nachtje doorbrengen naast de wilde dieren van een dierenpark of in een hotel van pretpark. Wil je een nachtje weg helemaal bijzonder maken? Kies dan voor een extra luxe kamer of suite. Vaak zijn deze kamers uitgerust met een bubbelbad en allemaal andere luxe faciliteiten. Benieuwd in welke steden ze deze luxe suites allemaal hebben? Je kunt bijvoorbeeld overnachten in Rotterdam. Maar naast overnachten in Rotterdam, kun je dit ook in Amsterdam of Utrecht doen.

Een ticket voor een feest of show

Rond de kerst zijn er natuurlijk ook altijd speciale feesten of show die helemaal in kerststijl zijn aangekleed. Een ticket voor zo’n feest of show is uiteraard ook een leuk en origineel cadeau voor onder de kerstboom. Voor welk feest of show je een ticket koopt hangt natuurlijk helemaal af van de interesse van degene waarvoor het cadeau is. Om een paar voorbeelden te geven zijn er verschillende schaatsshows, zangshows en zelfs musicals waarmee je iemand op een originele manier verrast.

Geef een reactie