De leukste Corona proof bedrijfsuitjes in Amersfoort

Wil je een bedrijfsuitje plannen in Amersfoort die Corona proof is? Er zijn meer mogelijkheden dan je op voorhand denkt! Daarom hebben wij voor jou in deze blog de mogelijkheden opgesomd voor een leuk bedrijfsuitje in Amersfoort via Fun Events. Met slechts enkele kleine aanpassingen zijn namelijk veel uitjes mogelijk.

E-chopper tour

Wil je graag wat van Amersfoort op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan? De E-Chopper is dé nieuwe manier om een stad te verkennen zonder dat u hiervoor ook maar een stap hoeft te zetten. Het mooie is dat een chopper zich kenmerkt door een goed rijdcomfort, extreme acceleratie en de stoere looks. Daarnaast is E-chopper milieuvriendelijk en geruisloos. Wij durven te wedden dat je dit bedrijfsuitje nog niet eerder hebt gedaan.

Tuk Tuk challenge

Een andere manier om Amersfoort te ontdekken is per Tuk Tuk. Wie kent ze niet? De oogstrelende worden over de hele wereld veel gebruikt. Bij de Tuk Tuk challenge wijzen jullie de chauffeur de weg naar zoveel mogelijk Citypoints, want daar zijn punten te verdienen. Vervolgens krijg je daar enkele vragen, hoe meer vragen je goed beantwoord des te meer kans op de welverdiende beker. Dus zijn jij en jouw collega’s competitief ingesteld? Dan is dit uitje zeker een aanrader! Het is wel verplicht om een mondkapje in de Tuk Tuk te dragen.

Sloep varen

Ook voor de waterratten zijn er leuke uitjes. Wat denk je van een sloeptocht door Amersfoort? Lekker bruinen in de zon met een lekker drankje en tegelijkertijd competitief bezig zijn? Dan is dit uitje uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Wat nog leuker is, is dat dit uitje is gecombineerd met bovenstaande twee uitjes. Zo kun je heerlijk genieten op het water en door te straten van Amersfoort rijden.

Nog veel meer uitjes

Naast eerder genoemde uitjes, zijn er nog veel meer leuke bedrijfsuitjes in Amersfoort. In overleg met bijvoorbeeld Fun Event is er veel mogelijk. Wij geven als tip om vooraf goed te bedenken wat voor soort uitje je wil. Wil je iets bezichtigen? Wil je iets actiefs voor jou en collega’s? Leg dit vooraf goed vast door bijvoorbeeld een enquête te houden onder medewerkers.