De leukste sieraden voor in de zomer

De zomer is ondertussen alweer een tijdje aangebroken en het warme weer zorgt ervoor dat we onze leuke jurkjes weer uit de kast kunnen trekken. Toch kan een zomers outfit soms wat saai aan zien. Het is vaak een eenvoudig jurkje of een short met een t-shirt. Als je het wilt upgraden, omdat je naar een festival gaat of gewoonweg je outfit wilt rocken, dan moet je gebruik maken van sieraden. Mooi gebruik van sieraden, kan je outfit een totaal andere look geven. In dit artikel leggen we je er alles over uit!

De veelvoudige ketting

Als je een beetje met mode bezig bent, heb je de trend waarschijnlijk in de winter al meegekregen en dat is de veelvoudige ketting. Het is gebruikelijk om hierbij meerdere kettingen te dragen van verschillende lengtes. Dit was hartstikke leuk boven een dikke wollen trui, maar nog veel leuker op een jurkje. Zorgt ervoor dat je een v-hals draagt, zodat de ketting het beste tot z’n recht komt.

Bangle

Een leuke armband trend is de bangle. Dit is een armband die om je pols gaat met aan het einde een opening. Doordat het van hard materiaal is gemaakt, zal het armbandje prima om je pols blijven zitten. Ook deze is leuk om te combineren met verschillende andere soorten armbanden.

Enkelbandje

Het enkelbandje is altijd een goede optie in de zomer. Met blote benen in gympen of op slippers, komen je enkels extra mooi uit als er een mooi enkelbandje omheen hangt. Let er hierbij wel op dat het tegen het zomerse weer, water en zonnebrand bestendigd is, want anders zal die heel snel lelijk worden.

Welke sieraden draag jij altijd in de zomer? Laat het hieronder weten in de comments!