eettafel lamp

De mooiste sfeer tijdens het eten

Het nut van een eettafel lamp wordt door veel mensen onderschat, stel je voor dat je tijdens het eten een zeer felle lamp hebt aan tafel. Het zal er niet sfeervoller op worden, tijdens het avondeten met je geliefde verwacht en hoop je wat meer romantiek. Een goede hanglamp boven de tafel kan precies de sfeer creëren die je nodig hebt, bij iedere gelegenheid moet je het goede licht kunnen instellen. Borrelen met vrienden aan tafel heeft andere verlichting nodig dan een spel spelen met het hele gezin. Wil je een lamp kopen boven de tafel let er dan ook op welke geschikt is voor de vorm van jouw tafel.

eettafel lamp

Functie van de lamp boven de tafel

De eettafel lamp hangt er niet alleen om goede verlichting af te geven, het moet ook de goede sfeer geven tijdens het eten. Voldoende licht en de goede sfeer moeten afgegeven worden met de lamp. Maar ben je bijvoorbeeld de krant aan tafel aan het lezen moet je ook genoeg licht hebben om dit te kunnen doen. Wat ook niet vergeten mag worden is het uiterlijk van de lamp, wat voor licht je ook nodig hebt je wilt wel een lamp die er leuk uitziet ook. Directlampen.nl heeft veel soorten en maten hanglampen in het assortiment waaruit je kunt kiezen. De combinatie van soort en vorm van de lamp met de lichtbron bepaalt wat voor jou geschikt is.

eettafel lamp

Bij het ophangen van de eettafel lamp moet je goed letten op de hoogte van de lamp. Bevestig je de lamp te laag dan zie je de andere mensen aan tafel niet meer, tevens stoot je dan je hoofd als je van tafel wilt. Bevestig je de lamp te hoog dan creëer je te weinig licht tijdens het eten of een andere activiteit aan tafel.