huis en tuin

Dé plek voor alles over huis & tuin…

Voor groenliefhebbers

Ben jij op ieder vrij moment te vinden in en om het huis? Even de moestuin bijhouden, de Calathea stekken, het terras klaarmaken voor het nieuwe seizoen of in huis gezellige hoekjes aan het maken met planten, kaarsen en andere decoratie artikelen? Dan ben je vast bekend met ons platform: dé plek voor alles over huis en tuin: Tuincentrumoverzicht!

Alle nuttige informatie op een rij

Welke tuincentra zitten er bij mij in de buurt en wanneer zijn ze geopend? Waar kan ik terecht voor een ruim assortiment aan tuinmeubelen of waar is het perkgoed al binnen? Op Tuincentrumoverzicht.nl krijg jij inzicht in de afstand, de beschikbare faciliteiten én het assortiment per tuincentra. 

Inspirerende blogs

Naast het ontdekken van nieuwe tuincentra bij jou in de omgeving, kun je er namelijk ook terecht voor inspirerende blogs met leuke én informatieve tips van de experts over alles wat met huis en tuin te maken heeft! Maak je huis kerstproof met onze 3 tips, welke materialen aan tuinmeubelen zijn voor mijn situatie geschikt of 8 kruiden om mee te experimenteren in de moestuin. De meest uiteenlopende onderwerpen kun je bij ons vinden. Alles over de woonplanten en tuinplanten van de maand, tot aan tips voor het gazon of de barbecue. Jouw vragen over groen en decoratie in en om het huis worden bij ons beantwoord!

Gerelateerde vacatures

Ook diverse functies en stageplaatsen binnen onze branche zijn op ons platform te vinden.  In één oogopslag zie je ze allemaal op een rij, klaar voor jou om op te reageren, zodat je hopelijk snel van je passie je werk kunt maken! 

Voordeel en aanbiedingen

We houden allemaal van een leuke aanbieding, leuke activiteit of workshop. Daarom hebben wij de diverse folders van de Tuincentra op één centrale plek verzameld, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste koopjes van de mooiste planten en producten om van jouw huis een thuis te maken en van jouw tuin een waar groenparadijs! 

Gek op groen!

Ben jij dus gek op alles wat met huis en tuin te maken heeft? Neem dan snel een kijkje op ons platform, om je te laten inspireren en altijd op de hoogte te zijn van de laatste informatie, leukste adresjes en openingstijden! Veel shopplezier!