De verkoop van je huis boost je zo! (3 tips)

Wil je snel van je huis af? Dan zijn er natuurlijk allerlei mogelijkheden om je huis aantrekkelijker voor potentiële kopers te maken. En dan hebben we het niet over het aanpassen van je verkoopprijs! Uiteraard is dat de meest makkelijke manier maar dit kost je direct veel geld, zeker wanneer je dat geld nodig hebt voor de aankoop van je nieuwe woning. Met deze 3 tips heb je jouw huis binnen enkele dagen na het online te zetten verkocht, wedden?!

Staal en zwart

Tegenwoordig is de trend zwart in een woning. Je kan dan denken aan zwart in je keuken, badkamer en woonkamer. Van stalen deuren op maat tot aan zwarte kranen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is zwart en staal. Doordat deze combinatie enorm opvalt, een luxe uitstraling heeft en enorm in trek is zorgt dit voor veel bekijks. Mensen delen jouw woning vaak makkelijker via social media als ze zich hierin kunnen zien wonen. Daarom trekt staal ook enorm aan. Tijd dus om wat staal in huis te halen! Als je dit nog niet hebt is dit geen goedkope investering.

Vloer

De vloer is ook een zeer belangrijk aandachtspunt voor huizenkopers. Als je een mooie vloer hebt dan trekt dit ook direct de aandacht en zorgt er voor dat jouw huis veel meer waard is dan een woning waarbij de vloer vervangen moet worden. Het vervangen van een vloer doe je namelijk niet zo snel omdat dit enorme kosten met zich mee brengt. Daarom is het heel interessant als de vloer bijvoorbeeld nog opgeschuurd kan worden. Of als je de vloer kan laten zitten omdat deze er nog spik en span uitziet. Een veel gekozen houten vloer is de visgratenvloer en trekt zeker de aandacht.

Unieke meubelen

Huizen waarbij het meubilair uit en gebruikt is trekt niet zo snel de aandacht. Iemand kan zichzelf er niet zo snel in zien wonen. En dan heb je juist die verbeelding nodig om dat wel te zien. Dat hebben veel mensen niet. Daarom is het aan te raden om mooie meubels neer te zetten al is het alleen een tijdelijke huur. Meubels die het goed doen zijn grijze banken, boomstamtafels op maat en een openhaard.