Moooi-behang

De verschillende merken behang om je huis op te knappen

Denk je eraan om je woning te voorzien van een nieuwe behangetje? Dan heb je vast al gemerkt dat er heel veel verschillende soorten behang zijn. Maar door het grote aanbod, zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij voor jou in deze blog de verschillende merken behang voor jou opgesomd met daarbij enkele kenmerken. Zo helpen wij jou een eind op weg met de metamorfose van je woning!

Eijffinger behang

De kans is groot dat als je behang ziet met een bloemenmotief, dit behang van het merk Eiffinger is. Want dit merk behang kenmerkt zich door prachtige vormen, motieven en vooral ook de kleuren. Er zijn verschillende collecties met elk een eigen uitstraling. Welke je kiest, is afhankelijk van welke uitstraling je wil creëren.

Arte behang

Wil je graag een chique uitstraling creëren? Dan adviseren wij het behang van het merk Arte. Zo ademt ieder design exclusiviteit en aandacht. Bovendien past dit soort behang in iedere kamer. Dit type behang is van van ‘superieure kwaliteit’. Ook is dit behang zeer innovatief. Steel de show en behang je woning met behang van Arte.

BN Wallcoverings

Ben je op zoek naar een merk behang met een ruime keuze? Dan is de kans groot dat je uitkomt op BN Wallcoverings. Want voor een ruime keuze en hoge kwaliteit ben je bij BN Wallcoverings aan het goede adres. Dit merk heeft namelijk vele, verschillende collecties ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ‘’Dimensions’’ collectie. Deze collectie is geïnspireerd door natuur en geometrie.

Moooi behang

Moooi behang is eigenlijk een samenwerking tussen Moooi en Arte. Het creatieve van Moooi is op een subtiele wijze gecombineerd met het luxueuze en innovatieve van Arte. Dit behang is ook uitermate geschikt om te combineren met de andere producten van het merk. Moooi heeft inmiddels diverse collecties op de markt gebracht. Elke collectie heeft iets unieks en dit zorgt ervoor dat het exclusief en van hoge kwaliteit is. Moooi behang is eigenlijk een soort van kunst aan de muur. Ben je hier naar op zoek? Breng dan zeker een bezoekje aan Eerenstein & Boer. Naast dit behang vind je er ook alle andere bovengenoemde merken.