Dakkapel

De voordelen van een Dakkapel

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis? Wilt u een grotere zolder? Dan moet u zeker stil staan bij de optie om een dakkapel te plaatsen. Een dakkapel brengt een aantal voordelen met zich mee. Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar past een standaard dakkapel niet binnen uw mogelijkheden? Een baskapel is een geweldig alternatief voor een dakkapel en in de meeste gevallen wordt er evenveel winst aan ruimte behaald. Heeft u toch ruimte voor een dakkapel? Lees dan nu direct onderstaande voordelen.

1: Meer ruimte
Natuurlijk de reden waarom u op zoek bent naar een dakkapel; het zorgt namelijk voor meer (loop) ruimte. Een dakkapel biedt het voordeel dat er meer leefbare ruimte wordt gecreëerd. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een (nutteloze) zolder om te toveren in een slaapkamer.

2: Licht
Wellicht is de (zolder)kamer, waar u de dakkapel wilt plaatsen, al groot genoeg. Dit hoeft ook niet altijd de reden te zijn om te kiezen voor een dakkapel. Een ander groot voordeel is dat een dakkapel de kamer voorziet van daglicht. Een bijkomend voordeel is dat u vaak even een raam kan openzetten om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Op deze manier kunt van iedere ruimte een leefbare kamer maken. Zonder dat u hiervoor hoeft te verhuizen!

3: Investering
Vaak wordt geroepen dat een dakkapel ‘duur’ zou zijn. We zouden liegen als we zeggen dat het een goedkope aankoop zou zijn, maar de voordelen zijn de investering vaak wel waard. Waarom? Omdat u ten eerste niet hoeft te verhuizen. U creëert toch die extra kamer die u nodig had. Daarnaast voegt een dakkapel waarde toe aan uw huis. Dit zal vooral opgemerkt worden wanneer u gaat verhuizen. U huis zal veelal hoger getaxeerd worden dan het huis van de buurman die geen dakkapel heeft.

Schakel een specialist in!

Bent u overtuigd? Of was u dat stiekem al. Het is altijd goed om een specialist in te schakelen. Een specialist kijkt vanuit kennis en met kunde naar uw specifieke situatie en weet u daardoor altijd een passende oplossing te bieden. De specialisten van Verhoef Dakramen kunnen u helpen bij het plaatsen van zowel een baskapel als een dakraam. Meer informatie? Bezoek dan de website van Verhoef Dakramen of neem contact op via 030-2804276.