Deurwaarder Lawpoint

Deurwaarder Lawpoint voor financiële stabiliteit!

Als ondernemer heb je vaak te maken met enorm veel verschillende factoren. Deze factoren beïnvloeden allemaal op hun eigen wijze weer jouw bedrijfsvoering. Helaas komt het meer dan eens voor dat bepaalde factoren je tegen gaan staan en ervoor zorgen dat jij niet altijd je werkzaamheden meer goed kunt uitvoeren. Als ondernemer hebben we er allemaal wel eens mee te maken gekregen. We proberen positief te werk te gaan en helemaal als het een klant of leverancier betreft. Je wilt de goede relatie behouden maar ook niet in financiële problemen komen als iemand niet aan zijn betalingsverplichting voldoet. Wat je dan kunt doen? Je kunt een deurwaarder inschakelen. Zelf heb ik dit gedaan bij deurwaarder Lawpoint en zij zorgen ervoor dat ik mijn financiële stabiliteit behoudt! Ben je benieuwd wat je allemaal zelf kunt doen en wat een deurwaarder voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Wanneer schakel je een deurwaarder in?

In sommige gevallen hebben klanten te maken met een betalingsachterstand naar jou. In eerste instantie geef je jouw schuldenaren uiteraard de tijd en de mogelijkheid om alsnog te betalen. Het inschakelen van bijvoorbeeld een incassobureau is de eerste stap die je zet om een betaling af te dwingen. Het incassobureau gaat dan op laagdrempelige wijze te werk en probeert de schuldenaar vrijwillig te laten betalen. Door het persoonlijk werken en kijken naar oplossingen laat je je niet gelijk als harteloos of de boeman gelden. Mocht de schuldenaar aan de hand hiervan alsnog niet betalen en vind je het proces vervelend worden. Dan is het de beurt aan de deurwaarder om de betaling alsnog plaats te laten vinden. Een deurwaarder heeft meer rechten en deurwaarder Lawpoint heeft er dan ook voor gezorgd dat er beslag gelegd kan worden op goederen. Vind de betaling plaats dan wordt de beslaglegging uiteraard teniet gedaan.

Behoud je goede relatie met de klant!

Met het inschakelen van een deurwaarder kun je de goede relatie met je klant behouden. Je gaat namelijk niet zelf steggelen over de betaling maar houd je er zoveel mogelijk buiten. Een deurwaarder is absoluut niet de makkelijkste maar ook zeker niet de moeilijkste. In gesprek met de schuldenaar zal hij de reden van de betalingsachterstand proberen te achterhalen en hierop inspelen. Door het meedenkende karakter van de deurwaarder zal er niet gelijk een relatiebreuk of onmogelijke werksituatie ontstaan. Uiteindelijk behoud jij als ondernemer je financiële stabiliteit en je komt niet in onmin met je relaties of klanten. Wat wil je nog meer?