badkamermeubel

Deze badkamermeubels maken jouw badkamer compleet

Eikenhouten meubelen worden steeds populairder in huis. Hierbij hebben we het over de producten van puur eikenhout. Niet de plastic meubels met een houtprintje. Eikenhouten meubels zijn oersterk en het leven straalt ervan af. Bij vele winkels wordt dit eikenhout getransformeerd in de mooiste producten. Dit kunnen meubels zijn door het hele huis. Denk hierbij aan meubels voor in de badkamer, keuken en slaapkamer. Maar ook in badkamers zijn de eikenhouten producten steeds populairder. Dat komt omdat het materiaal zo veelzijdig is. Hier lichten we een paar houten badkamermeubels uit.

Eiken wastafels in verschillende soorten en maten

Een sterke houten badkamermeubel met een waskom geïntegreerd of erop straal veel luxe uit. De sterkte heeft ook nog een duurzaam effect. Een wastafel wordt namelijk veel gebruikt, zowel in de ochtend als in de avond. Sommige mensen hebben de behoefte om hieronder kastjes te hebben. Zo hebben zij de producten voor hun ochtend- en avondroutine bijdehand.
Echter is er ook de optie om een zogenaamd zwevende wastafel te hebben van eikenhout. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in kleur en stijl. Denk hierbij aan robuust, modern, minimalistisch en landelijk. Bovendien is staal ook vaak verwerkt in bepaalde wastafels. De combinatie van zwart staal met eikenhout is erg populair.

Houten badkamer kastjes voor meer opslag

Naast wastafels zijn houten kastjes ook erg gewild voor in de badkamer. Deze zorgen namelijk voor meer opbergplek. Dit is handig voor voorwerpen die je niet dagelijks gebruikt. Tevens biedt het een mooie oplossing om reserve handdoeken om te bergen. Deze kasten kunnen hoge wandkasten zijn, maar ook kleinere kastjes. Ook hier is weer veel mogelijk is de afmetingen. Op deze manier is de indeling van jouw droom badkamer flexibel gemaakt. Bovendien is zowel een open model als een gesloten model te overwegen bij de aanschaf van een eiken kast.

Maak jouw badkamer compleet met houten accessoires

Naast eiken wastafels en kasten kunnen nog veel meer dingen van eikenhout gemaakt worden. Dit gaat verder dan alleen badkamermeubels. Wanneer je eraan denkt om de houten stijl in jouw badkamer te realiseren, zijn accessoires noodzakelijk. Diverse producten die gemaakt zijn van eikenhout zijn bijvoorbeeld wandrekken en wandplanken. Een andere optie is een spiegel met een prachtige natuurlijke rand. Maar denk ook aan de deuren die die de stijl naar andere kamers in jouw huis laat overlopen.

Geef een reactie