Deze items mag je als man niet missen

De gemiddelde man van tegenwoordig kan je wel als metroman omschrijven. Meer dan 40% van de Nederlandse mannen vind zichzelf trendy en modieus. Iets wat vroeger echt niet zo was. Steeds meer mannen vinden het belangrijk om er echt goed uit te zien. Welke man liet vroeger zijn wenkbrauwen epileren? Of naar een pedicure? Niemand! En toch is er nu een gigantische verschuiving. De ‘oer-man’ en de ‘metro-man’ verschillen gigantisch van elkaar. Maar welke items mag je nu als man, gemiddelde Nederlandse man, niet missen? Lees snel door.

Mooi horloge

Een mooi horloge of niet direct een duur horloge te zijn. Vaak gaan die twee dingen wel hand in hand met elkaar. Maar in dit geval gaat het er om wat jij om je pols hebt hangen. Er zijn een aantal merken die enorm populair zijn maar het verschilt ook gigantisch per leeftijdsklasse. Zo zijn de jongere mannen geïnteresseerd in het merk Fossil waar de ‘oude’ garde voornamelijk een duur klokje om zijn pols wilt hebben, denk aan een Rolex. Een mooi horloge mag dus echt niet ontbreken. Of je nu een jonge man of bij de oude garde hoort.

Zonnebril

Een goede zonnebril mag zeker niet ontbreken op het gebied van mode. We gaan van de pilotenbrillen over tot de kleine ronde glazen. De evolutie van de zonnebril is heel bijzonder te noemen maar loopt redelijk gelijk aan de kledingtrends. De zonnebrillen van tegenwoordig doen ons vooral denken aan de Flower Power tijd.

Klassieke of robuuste schoenen

Of je nu meer van de klassiek Floris van Bommel of Magnanni schoenen bent of van de robuuste Timberlands. Je moet minstens een van deze merken in je schoenenkast hebben staan. Dit zijn toch wel de merken die jou typeren als man. Een veelal zien we dat veel mannen de verschillende merken thuis hebben staan.