Dit is waarom u voor een linoleum vloer moet kiezen

Een gezonde en milieuvriendelijke vloer, wie wil dat nou niet? En dat niet alleen, want met een linoleum vloer heeft het oog ook nog wat. Deze prachtige vloer bestaat uit natuurlijke en gerecyclede materialen. Denk hierbij aan hars, jute en houtmeel. Ook over de veiligheid van deze vloer hoeft u zich geen zorgen te maken. Een linoleum vloer is namelijk moeilijk ontvlambaar. En we zijn nog niet klaar. Lees snel verder voor meer informatie over een linoleumvloer.

Geen gedoe

Het laatste wat u wilt, is dat uw bedrijfsvloer gedoe oplevert. Bijvoorbeeld doordat de vloer veel onderhoud nodig heeft of gevoelig is voor slijtage. Ook wilt u geen gedoe met het leggen van de vloer. Tel al deze elementen bij elkaar op en u komt al snel uit bij een linoleumvloer. Deze vloer vraagt namelijk weinig tot geen onderhoud, omdat deze antibacterieel en stofafstotend is. Het dagelijkse onderhoud van uw linoleum vloer bestaat voornamelijk uit stofzuigen. Dweilen kan uiteraard ook, want de vloer is bestand tegen water.

De voordelen van een linoleum vloer

Kortom: er zijn genoeg redenen om een linoleum vloer te kopen. Naast bovenstaande voordelen is de vloer ook nog eens geluiddempend en antistatisch. Met name dat laatste is extra veilig. Zo voorkomt u namelijk dat elektrische lading via de vloer geleid wordt. Ideaal voor ruimtes met computers of andere gevoelige apparaten.

Matrix Projectvloeren legt linoleum vloeren daarom al sinds jaar en dag in scholen, sportcomplexen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.