Dyson Airwrap voor stylen zonder haarbeschadiging

De Dyson Airwrap is een apparaat van Dyson, ontworpen om je haar in model te kunnen brengen. Met de Dyson Airwrap kun je verschillende haarstijlen realiseren, zonder dat je je haar beschadigt. De Dyson maakt namelijk geen gebruik van hoge temperaturen, maar van aerodynamische technologieën. Behalve dat je verschillende haarstijlen kunt realiseren, is de Dyson Airwrap ook nog geschikt voor verschillende haartypes. Bijna iedereen kan dus gebruik maken van dit apparaat zonder het haar te beschadigen. Of je nu krullend of golvend haar wil of juist iets anders.

Hoe het werkt

De Dyson Airwrap maakt dus geen gebruik van warmte, maar van lucht. Je haren worden naar de opzetstukken toegetrokken en brengen zo je haar in model. Je hoeft zelf niet je krullen in te draaien dus. Er zijn verschillende opzetstukken voor verschillende haarstijlen. Zo kun je blijven variëren. Bovendien is het voor de meeste haarstijlen mogelijk om met nog nat haar aan de slag te gaan. Waar een krultang of stijltang gebruiken op nat haar vaak meer risico op schade oplevert, heb je hier bij de Dyson Airwrap geen last van.

Ook speciaal voor lang haar

Je kunt kiezen uit twee kleuren voor je Dyson Airwrap pakket. Dit zijn fuchsia en violet. In zo’n Complete pakket zitten 3 accessoires en 6 opzetstukken. En je krijgt er ook nog een opbergdoos bij. Speciaal voor lang haar is er de fuchsia Dyson Airwrap Complete Long. Hierbij krijg je ook drie accessoires, maar meer opzetstukken. Hier zitten namelijk 8 opzetstukken bij. Je kunt dus ook als je lang haar hebt prima gebruik maken van deze Dyson Airwrap Long. En daar betaal je niet meer voor dan voor de gewone Dyson Airwrap.

Geef een reactie