grenen vloeren

Een mooie vloer in huis wil jij toch ook?

Wil jij je vloer vernieuwen zodat je weer een poosje vooruit kan? Dan zul je deze blog moeten lezen, een must read voor de liefhebber en de aanpakker! 

Vloerenaanbieder uitgelicht

Plankenland is een gerespecteerde vloeren aanbieder in Nederland. De vloeren zijn custom made, hebben een CBW garantie, zijn 100% Nederlands fabricaat en de levering is door heel Nederland. Ze verkopen grenen vloeren, houten vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren en geschilderde houten vloeren. Ook kan Plankenland jou bijstaan als je trap kapot is of toe is aan vernieuwing. De vloeren van Plankenland zijn betaalbaar, hebben een uitstekende kwaliteit en zijn perfect gelegd. 

Populaire vloeren

Welke vloeren zie je voornamelijk als je naar binnen stapt bij de Nederlandse huishoudens in de middenklasse? De populairste vloeren zijn: laminaatvloeren, parketvloeren en PVC vloeren. 

1. Voordelen Laminaatvloer

Het kliksysteem in de laminaatvloer is ideaal. Het is gemakkelijk te installeren. Daarnaast is deze vloer gemakkelijk te onderhouden. Met een vochtig doekje haal je gemakkelijk het vuil van de vloer af. De laminaatvloer is daarnaast erg stevig en slijtvast.

2. Voordelen Parketvloer

Deze vloeren vergen in tegenstelling tot Laminaat en PVC veel verzorging en onderhoud, maar je krijgt er wel een hele mooie warme en luxe vloer voor terug. Houten vloeren zijn schaars, daarom geeft een parketvloer een meerwaarde aan je woning.

3. Voordelen PVC vloer

PVC vloeren zijn 100% veilig voor de gezondheid, milieu en de omgeving. PVC vloeren zijn er in allerlei kleuren en patronen.

Vloeren onderhouden

Er zijn veel verschillende onderhoudsproducten op de markt. Het is belangrijk dat je een bijpassend product koopt voor een vloer. Doe je dit niet, dan loop je het gevaar dat jouw vloer binnen de kortste keren aanslag oploopt. Het is daarnaast belangrijk dat je niet te veel spul op je vloer smeert. Vloeren gedijen het beste bij een minimale behandeling die je herhaaldelijk doet. Het is dus niet goed om een onderhoud behoevende vloer één keer ‘héél goed’ te behandelen en daarna een hele poos niet.