schaduwdoeken

Een schaduwdoek online kopen bij ZONZ

Standaard en maatwerk schaduwdoeken van ZONZ

Een schaduwdoek is een katoenen of polyester doek die gebruikt wordt om schaduw te creëren. Het is een mooi alternatief voor een parasol. Bij ZONZ stel je jouw eigen maatwerk schaduwdoek samen. Bestel online gratis doeksamples, zodat je van tevoren kunt kijken of de stof en de kleur bij jouw tuin passen. Vervolgens kies je met behulp van de keuzehulp op de website een doeksoort en je bepaalt de gewenste kleur en afmetingen. Een maatwerk schaduwdoek wordt binnen 3 tot 4 weken geleverd, uiteraard zonder verzendkosten. De standaard schaduwdoeken van ZONZ zijn altijd op voorraad en worden binnen enkele werkdagen geleverd.

Bestel online gratis doeksamples

Bestel gratis doeksamples bij ZONZ voor jouw schaduwdoek en ontdek hoe het doek eruit komt te zien in jouw tuin. De samples zijn verkrijgbaar voor schaduwdoeken, lamellendoeken en winddoeken. Je kunt ze kosteloos bestellen in verschillende materialen en kleuren.

schaduwdoek

Schaduwdoeken in verschillende soorten en maten

De maatwerk schaduwdoeken van ZONZ zijn volledig naar eigen smaak online te creëren en te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en maten. De lengte van de zijden kun je zelf bepalen en deze kunnen recht of gecurvd zijn.

Schakelen tussen zon en schaduw met een harmonicadoek

Met een Lamellen-harmonicadoek ben je in de gelegenheid om te bepalen hoelang en wanneer je wilt genieten van de zon. Je kunt het doek op een eenvoudige manier open en dicht schuiven door middel van een katrolsysteem. Wanneer het opeens begint te regenen, zijn de waterdichte lamellendoeken een oplossing. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en er is keuze uit een lucht- en waterdoorlatend of waterdicht doek in verschillende kleuren.

Bescherming tegen wind en laagstaande zon

Bij ZONZ heb je keuze uit verschillende wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en maten. De schermen zijn eenvoudig zelf te monteren en ze zijn geschikt om permanent buiten te hangen. De schermen dienen voor privacy en beschermen tegen wind en laagstaande zon. Waar vroeger een scheidingswand werd geplaatst voor meer beschutting, gebruik je tegenwoordig een oprolbaar privacyscherm. Bij ZONZ bestel je ook verschillende – op hoogte instelbare – bevestigingspalen voor schaduwdoeken. Met deze palen stel je makkelijk de ideale hoogte in voor jouw schaduwdoek. Voor de bevestiging zijn verschillende mogelijkheden. Bij ZONZ geven we graag advies voor het ideale schaduwdoek dat past bij jouw tuin of teras.