Een zwarte houten jaloezie is een eyecatcher

Je bent op zoek naar een stijlvolle raamdecoratie met een luxe uitstraling. Je besluit om te kiezen voor houten jaloezieën zwart, want houten jaloezieën zwart passen in vrijwel iedere interieurstijl. Deze jaloezieën passen in vrijwel iedere interieurstijl. Ze passen dus ook in jouw interieur. Bovendien zijn houten jaloezieën zwart ongetwijfeld een echte eyecatcher in jouw interieur. Deze jaloezieën, die direct in het oog vallen, kunnen vrijwel in iedere ruimte worden toegepast. In welke ruimte komen houten jaloezieën zwart met hun zwarte lamellen het beste tot hun recht? Aangeraden wordt om te kiezen voor een ruimte met veel natuurlijke lichtinval.

Op maat gemaakte zwarte houten jaloezieën

Heb je gekozen voor houten jaloezieën zwart? Uiteraard worden die jaloezieën dan op maat gemaakt. Vanzelfsprekend passen deze op maat gemaakte jaloezieën, die gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit hout, perfect voor het raam. Stel je besluit om te kiezen voor een jaloezie met of zonder ladderband. Dan wordt die jaloezie uiteraard van begin tot einde exact naar jouw wens gemaakt. Je moet bij het opmeten van de jaloezie wel letten op hoe je wilt dat de jaloezie wordt geplaatst. Je kunt kiezen voor plaatsing op het kozijn of in het kozijn. Hang je de jaloezie op het kozijn, ook wel op de dag genoemd, dan is het hele kozijn bedekt en dus onzichtbaar. Hang je de jaloezie in het kozijn, ook wel in de dag genoemd, dan is  niet het hele kozijn bedekt en dus nog zichtbaar.

Het onderhouden en shoonmaken van jaloezieën

Jaloezieën houden veel stof en vuil vast. Het is daarom belangrijk om de jaloezieën goed te onderhouden. Ze moeten meerdere keren per jaar worden schoongemaakt. Hoe moet je houten jaloezieën zwart schoonmaken?  Verwijder het stof met een vochtige doek van de lamellen. Hoe neem je de jaloezieën af? Maak een lauw sopje en gebruik een allesreiniger. lastige plekjes kunnen schoongemaakt worden met een tandenborstel. Je kunt de lamellen afspoelen met lauw water. Droog vervolgens de de lamellen af met een droge doek. Heb je de jaloezieën schoongemaakt? Hang ze dan goed uit. Natuurlijk mag je niet vergeten om ook de achterkant van de houten jaloezieën schoon te maken. Je maakt de houten jaloezieën schoon door ze naar de andere kant te draaien.

Zelf monteren of laten monteren

Je kunt raamdecoratie, dus ook houten jaloezieën, eenvoudig zelf ophangen of monteren. Op de website vind je een handleiding en een video Je kunt dus zelf kiezen hoe je de uitleg wilt volgen. Ook vind je op de website informatie over het schoonmaken en het opmeten van houten jaloezieën. Besluit je om de jaloezieën te laten ophangen? Maak dan gebruik van de montageservice. 

 

 

Geef een reactie