Gietvloer badkamer

Eens wat anders in de badkamer

Als er een ruimte in huis is waar de vloer meestal hetzelfde is dan is dit in de badkamer, omdat de vloer vaak nat wordt zijn plavuizen een ideale afwerking. Maar wat vind je ervan als je een vloer zou hebben in de badkamer die naadloos is? Geen voegen meer, maar een prachtige vloer die in een stuk is gelegd. Op deze manier heb je een badkamer welke nog moderner eruit ziet, en niet te vergeten nog eenvoudiger is schoon te houden. Een gietvloer badkamer is de perfecte vloer om te laten leggen, na het douchen of baden voelt de vloer ook comfortabel om op te lopen.

Gietvloer badkamer

Geen water door de vloer heen

Omdat de gietvloer badkamer bestaat uit hoogwaardige polyurethanen, is de afwerking soepel en zijn er verschillende hardheden waarin de vloer te verkrijgen is. Maar er zijn meer voordelen van de vloer, de vloer is tevens ook vloeistofdicht wat betekent dat er geen water door de vloer heen gaat. Kies een mooie kleur die past bij de rest van de badkamer, want de vloer is namelijk ook te leveren in verschillende kleuren. Omdat de vloer is voorzien van een coating, is deze stofvrij en slijtvast.

Ga ook voor glad en luxe

Vaak zijn voegen en naden in de badkamer een doorn in het oog, maar met het leggen van tegels kom je er niet onderuit. Het mooiste voor je badkamer is een vloer die uit één stuk is gelegd, waardoor je geen naden en voegen hebt waar vuil in kan gaan zitten. Een vloeistofdichte gietvloer badkamer voldoet wel aan deze eisen, de vloer heeft een luxe uitstraling en in combinatie met vloerverwarming zeer comfortabel om op te lopen. Geef je badkamer ook een mooie warme strakke uitstraling, wat voor badkamer je ook hebt de vloer past er door de verschillende kleuren altijd bij.

Geef een reactie