Geen klus te zwaar voor ons

Woning-ontruimingservice is een gewaardeerd bedrijf, gespecialiseerd in het huis ontruimen door het hele land. Zoekt u ons? Dan staan we overal ten alle tijden voor u klaar. Sinds het begin van 2005 verzorgen wij vakkundige woningontruiming in relatief brede zin van het woord. Wij verzorgen namelijk ook andere dingen naast boedelruiming, namelijk speciale ontruiming en bijzondere schoonmaak behoren ook tot onze specialisaties. Eigenlijk komt er amper een situatie voor die voor als onbekend is.

Wat houden onze specialisaties, zoals bijzondere schoonmaak en speciale ontruiming precies in. Woning-ontruimingservice komt vaak in de situaties terecht waarbij bijzondere schoonmaak nodig is. Hiermee bedoelen we echt de schoonmaak van een vervuilde woning door extreme omstandigheden. Dit soort omstandigheden komen vaker voor dan u denkt. Wij hebben in de afgelopen decennia van alles gezien en meegemaakt, waardoor wij u het best kunnen helpen het pand zo snel mogelijk toegankelijk te maken.

Speciale woningontruiming is dus de andere specialisatie. Deze situatie komt steeds vaker voor, veelal komt dit door een vervelende oorzaak die de ontruiming beladen maakt.  Schaamte is eigenlijk de meest voorkomende situatie die het probleem kan verergeren en dat is helemaal niet nodig. Het lijkt namelijk altijd erger dan het is, terwijl onze medewerkers hier juist ervaring mee hebben en alles al een keer gezien hebben. Er bestaat geen ruimte meer die wij niet in een korte tijd brandschoon kunnen opleveren.

Ook zijn wij beschikbaar voor andere soort klussen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van het tapijt. Dit is een zware klus, die letterlijk bloed, zweet en tranen oplevert. Vooral als het tapijt goed vastgelijmd zit, dan komen er wel meerdere tools bij kijken om het klusje even te klaren. Het is voor ons een dagelijkse kost, wij verwijderen tapijt als onderdeel van woningontruiming. Nog meer informatie nodig over dit soort vergelijkbare klussen? Neem dan een kijkje op woning-ontruimingserivce.