Haartransplantatie in Istanbul

Haartransplantatie? Zoek het over de grens!

Mijn vrouw en ik zijn beiden redelijk ijdel. Althans, we zorgen goed voor onszelf en zijn perfectionistisch over ons uiterlijk. Natuurlijk is hoe je er uit ziet vergankelijk, maar we willen zo lang mogelijk genieten van ons uiterlijk, voor deze vol rimpels zit. Tegen die tijd vinden we daar wel weer wat op, maar voor nu zijn we met name bezig met andere schoonheidsidealen bereiken. We gaan bijna elke dag samen naar de sportschool, gaan regelmatig naar therapie voor onze huid en zijn daarnaast niet vies van een beetje plastische chirurgie. Zo heb ik al een ooglidcorrectie gehad en gebruikt mijn vrouw regelmatig fillers voor een strakkere kaaklijn. Echter zijn echte plastische chirurgie en andere schoonheidsbehandelingen behoorlijk prijzig in Nederland. Om één of andere reden kan het in het buitenland veel goedkoper worden aangeboden, terwijl de behandeling minstens net zo goed, misschien wel beter is. Wij zijn ons daarom erin gaan verdiepen, en dat bleek een hele goede optie.

Turkije

Zo heb ik problemen met mijn haarlijn. Deze loopt al enige tijd flink terug, wat mijn voorhoofd nogal groot maakt. Zonde, want mijn haar was altijd hartstikke mooi en echt mijn trots. Bovenop en achterop zit echt heel veel haar, maar voorin dunt het hard uit. Mijn vriendin vindt haar neus en kin niet zo mooi, maar een correctie is in Nederland echt hartstikke duur. Na een zoektocht kwamen we daarom uit in Turkije. Hier zijn de kosten van zulke operaties een heel stuk lager en ze worden goed beoordeeld door mensen die hier langs zijn gegaan. Daarnaast is het te combineren met een lekkere vakantie in de zon. Wij besloten ervoor te gaan, en ik boekte mijn afspraak voor een haartransplantatie in istanbul. Mijn vriendin boekte ook in Istanbul een neus- en kincorrectie.

Behandeling

We hebben eerst een weekje heerlijk in een resort gelegen. Lekker in de zon liggen bakken, lekker eten en drinken en heerlijk genieten van het mooie weer en de aardige mensen. We hebben in die week alvast de intake gehad, en konden aan het einde van onze vakantie terecht. Na nog een paar dagen rust (zo een neuscorrectie is natuurlijk best een ingreep) vlogen we terug naar huis. Zelfs na de vakantie waren we nog voordeliger uit dan in Nederland. We zijn geweldig behandeld en opgevangen in Istanbul, ik zou het iedereen die behoefte heeft aan een behandeling aanraden. De dokters zijn bekwaam en je voelt je thuis. Ga er voor!