Heerlijk liggen in de zon…maar op welk ligbed?

Wat een lekker weer is het op dit moment in Nederland. Zelf ben ik echt een zomermens, de zon geeft me energie, laat me lekker voelen, geeft me een mooi bruin kleurtje, de zon is lekker warm… Ja ik teken voor dit weer, de gehele zomermaanden! Wie niet?

Geef mij een Ligbed, een handdoek, een boek en water en ik kan me zo prima een hele dag vermaken. Zowel op vakantie als in eigen tuin. Waar ik voorheen altijd stoelkussens op de grond legde om op te gaan liggen, heb ik nu sinds kort een echt ligbed! Helaas heb ik hem nog niet heel vaak kunnen gebruiken, maar vandaag is echt zo dag dat ik wel ga genieten van de zon.

Heerlijk liggen in de zon…Welk ligbed kies jij?

Een ligbed moest bij mij aan enkele eisen voldoen. Hij mocht ten eerste niet te duur zijn (max. 150-200 euro) gezien wij ook van plan zijn om een loungeset te kopen. De kleur wilde ik het liefste zwart/antraciet hebben. Het ligbed moet stevig zijn, en het hoofdeinde moet in meerdere standen gezet kunnen worden, zodat ik ook plat op mijn buik/rug kan zonnen. En dan begint een zoektocht, op internet, in de winkels, Klik hier eens.

Maar vind je het niet erg om niet op je buik te kunnen liggen en ook niet plat op je rug? Maar wil je gewoon heerlijk kunnen loungen, dan heb je ook heel veel mooie ligstoelen.

Er is zoveel keus, soms echt te lastig om te kunnen kiezen. Hebben jullie een ligbed?  Maak je er veel gebruik van en wat waren jullie eisen aan een ligbed?