Help! ik ben toe aan een nieuw interieur!

Zit jij ook al jarenlang met hetzelfde interieur en ben jij toe aan iets nieuws? Wees niet getreurd en rustig door! Ik heb jarenlang hetzelfde probleem gehad. Op een dag was de emmer vol en was ik er helemaal klaar mee. Ik besloot per direct mijn interieur te veranderen. In dit artikel ga ik je een stappenplan vertellen over hoe je dit het beste kan doen.  

Stap 1. vraag om advies 

Als je geen inspiratie hebt dan zit je vast in een bubbel. Wat een goed idee is om interieur advies te vragen aan specialisten. flowrotterdam.nl is heel fijn voor advies. Zij weten alles van interieur en ze kunnen je de handigste tips vertellen. Waar je ook ver mee komt is het internet. Er zijn veel woning websites en andere fora’s waar je veel informatie kan vinden. 

Stap 2. maak een stappenplan 

Een stappenplan creëren zorgt voor rust en overzicht. Vink een taak af als die afgerond is en begin dan aan de volgende taak. Je zult merken dat dit super handig is. Wat ook heel handig om te doen is om de kosten achter de specifieke taak erbij te noteren. Je creëert dan ook gelijk een financieel overzicht. 

Stap 3. de uitvoering 

Als alle voorbereidingen zijn gedaan kan je beginnen met de uitvoering. Je kan ervoor kiezen om zelf te klussen of om het uit te besteden. Kies je voor een uitbesteding? Vergelijk dan eerst verschillende bedrijven met elkaar. Zo weet je zeker dat je voor de beste gekozen hebt. Ga je zelf klussen? Zorg er dan voor dat je ruimer de tijd inschat voor het klussen. 9 op de 10 keer is het zo dat het klussen meer tijd kost dan verwacht.