Trouwlocatie

Hoe kies je de perfecte trouwlocatie?

Wanneer je verloofd bent komt er in korte tijd veel op je af. Je moet aan alles denken en je moet lastige keuzes maken. Een keuze die misschien wel het lastigst is , is de keuze voor een trouwlocatie. Dit ervaren veel verloofde stellen. Daarom hebben wij deze blog geschreven om jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte zoektocht. Lees de blog hieronder goed door een de zoektocht naar de trouwlocatie wordt een stuk eenvoudiger.

De Aankomst

Houdt bij het zoeken naar de trouwlocatie de aankomst goed in gedachte. Heb je al voor ogen hoe jullie graag willen aankomen? Per koets, per auto of op een andere manier. Door dit vooraf helder te hebben, kun je hiermee rekening houden bij de zoektocht naar de locatie. Is er bijvoorbeeld wel genoeg ruimte aanwezig? Passen alle gasten op het terrein wanneer je aankomt.

Parkeergelegenheid

Dit is niet het eerste waar je aan denkt bij de zoektocht van een trouwlocatie, maar zeker niet onbelangrijk. Want is er voldoende parkeergelegenheid voor al je gasten? Zodat alle gasten de auto gemakkelijk kunnen parkeren. Wil je bijvoorbeeld in de stad trouwen, houdt er dan rekening mee dat het parkeren een grote uitdaging gaat zijn. Ook de parkeerkosten kunnen dan snel oplopen voor alle gasten. De tip is dan ook om hier goed over na te denken.,

Aantal personen in trouwzaal

Je wilt je bruiloft vieren met al jullie dierbaren. Dan kan het aantal gasten al snel oplopen. Dit zorgt er ook voor dat de trouwlocatie aan meer eisen moet voldoen. Zo moet er voldoende ruimte aanwezig zijn voor alle gasten. Ga dus vooral op zoek naar grotere trouwlocaties en vraag naar de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Is er de mogelijkheid om de locatie aan te kleden?

Je ziet de grote dag al helemaal voor je. Jullie weten exact waar de aankleding uit moet bestaan en welke sfeer jullie willen neerzetten. Dat is al begin! Maar houdt er rekening mee dat de mogelijkheden per locatie verschillen. Ga dus goed in overleg om samen de mogelijkheden te bespreken