Paleis

Hoe maak je van jouw huis een paleisje

Je wilt je huis inrichten zoals kasteelheren, hertogen en koninginnen dat vroeger deden. Van jouw stulpje zou je het liefst een paleisje willen maken. Een huis met een luxe uitstraling, dat is nou waar jij je zelf het liefst in ziet wonen. Wat heb je ervoor nodig om van jouw huis een paleisje te maken? Wat moet je vooral wel en wat moet je vooral niet doen? Hieronder vind je 4 tips om je huis om te toveren tot een heus paleis.

Een siertrap plaatsen

Als je echt een luxueuze uitstraling na wilt streven, dan is het zeker aan te raden om eens naar een mooie siertrap te gaan kijken. Ga voor een Victoriaanse gietijzeren wenteltrap als je van karakteristiek houdt. Een siertrap laat jou echt even wegdromen naar het paleis van je dromen. De siertrappen van Siertrappen.nlzijn van topkwaliteit. Neem gerust eens een kijkje op de website. Laat je inspireren en door hun ruime aanbod aan siertrappen.

Kroonluchters

Een kroonluchter in de woonkamer en/of in de hal drukt gelijk een stempel op je interieur. De rest van je interieur moet namelijk wel corresponderen met een luxueuze kroonluchter. Het is belangrijk dat je bij aanschaf rekening houdt met de lengte, de doorsnee en de kleur. Ook kan je vaak bij een specialist wel advies inwinnen welke kroonluchter het beste past in je interieur.

Schilderijen aan de muur

Klassieke kunst aan de muur. Het voelt daardoor alsof je in een oud paleis rondloopt. ‘S avonds kan je met een goed glas wijn of whiskey jezelf blijven verwonderen over de prachtige kunst in je eigen woonkamer. Het is mogelijk om realistische schilderkunst te vinden voor een betaalbare prijs. Je moet misschien alleen even goed zoeken.

Een grote haard

Een haard geeft zoveel sfeer en warmte tijdens de wintermaanden. Een grote haard kan behoorlijk in de kosten lopen. Als je ervoor kiest om een klassieke haard in je woning te bouwen dan kan het waardeverhogend zijn voor je woning. Het makkelijkste is om een moderne haard in je woning te plaatsen, maar of dit helemaal in stijl met de paleis stijl is, dat is de vraag.