buiten zijn

Hulp nodig bij tuinaanleg?

We brengen vrij veel tijd door in onze tuin. Vooral op warme en zonnige dagen zijn we hier veel te vinden. We zitten in de zomer vaak buiten om te genieten van het weer en de zon. Ondanks dat wij een vrij grote tuin achter ons huis hebben liggen, heel bijzonder is deze niet. En vooral omdat we zo veel tijd doorbrengen in onze tuin willen we wel dat deze er mooi en goed uit ziet. Maar om onze tuin er mooi uit te laten zien, hadden we toch hulp nodig. Waarom hebben we hulp ingeschakeld voor de tuinaanleg.

nieuwe tuin

Wanneer hulp nodig?

Om verschillende reden kan je hulp nodig hebben bij het opknappen of aanpassen van je tuin. Zo kan het zijn dat je verhuisd bent en dat de tuin er wat vervallen bij ligt en daardoor wel een opknapbeurt nodig hebben. Ook kan het zijn dat je een huis hebt laten bouwen en dat er nog een tuin moet komen. Of je wilt, net als ik, iets heel anders voor je huidige tuin. Wat de reden ook mag zijn, het opknappen of aanleggen van een tuin kan nogal een karwei zijn. Misschien vind je het juist zelf leuk om de uitdaging aan te gaan en zelf je tuin op te knappen of je kan hulp inschakelen. Voor onze tuin hebben we er voor gekozen om de hulp van Van Rijn Tuinoplossingen in te schakelen.

tuin verbouwen

Wat wordt er gedaan?

We wilden heel iets anders voor onze tuin zodat deze er weer mooi bij zou komen te liggen. Het bedrijf dat we hebben ingeschakeld heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ook rekening gehouden met het budget. Nadat we akkoord waren gegaan is het team aan de slag gegaan met onze tuin. Zelf hoefden wij niet veel te doen en konden met onze eigen dingen bezig houden. We waren ontzettend benieuwd naar het resultaat. Toen onze vernieuwde tuin werd opgeleverd waren we aangenaam verrast, het was namelijk beter dan we ook hadden verwacht. We kunnen haast niet wachten tot we op mooie, zonnige dagen van onze tuin kunnen genieten. We hadden veel eerder hulp in moeten schakelen bij de tuinaanleg.