vloer in huis

Ik heb mijn nieuwe vloer gevonden bij Knulst Vloeren

Onlangs ben ik eindelijk verhuisd naar mijn nieuwe woning. Ik heb er zo lang ontzettend naar uitgekeken en het kon mij niet snel genoeg gaan. Het moment dat de sleuteloverdracht was eindelijk daar en toen kon het echte werk beginnen. Zoveel zaken die geregeld en gedaan moesten worden. Ook moest ik nadenken over de stijl van mijn nieuwe interieur en moest ik op zoek gaan naar de juiste kleur voor mijn muren en een geschikte, mooie vloer. Bij Knulst Vloeren heb ik mijn perfecte vloer gevonden en deze ervaring wil ik graag met je delen. 

interieur

Zo kwam ik bij Knulst Vloeren terecht

Bij een verhuizing naar een nieuw plekje komen veel dingen kijken. Er zijn veel dingen die je moet regelen of die aandacht nodig hebben. Naast dat je praktische zaken moet regelen, zoals een energiebedrijf en internetprovider, gaat er ook veel tijd zitten in de inrichting van je nieuwe huis. Om te kunnen starten met de indeling van de woning, vond ik het belangrijk dat ik eerst de vloer had uitgezocht. Dan kan ik namelijk de rest van mijn inboedel er beter bij combineren. Bij Knulst Houten Vloeren was ik direct aan het juiste adres want hier zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Ik heb de website van dit bedrijf gevonden waar ik al veel informatie vond naast de ruime keuze in diverse soorten vloeren. Dit besloot mij al snel contact op te nemen met dit bedrijf. 

Nieuwe vloer

Advies op maat

Ik heb een afspraak gemaakt bij de showroom van Knulst Houten Vloeren en hier hebben zij mij uitstekend advies op maat gegeven. Er waren al een aantal soorten vloeren die ik in gedachten had om in mijn nieuwe huis te laten plaatsen. Na advies te hebben gehad ben ik er achter gekomen dat juist een heel andere vloer beter zou passen bij mijn huis. Dit had te maken met bepaald licht dat ik in mijn huis heb en wat nu eigenlijk mijn smaak is qua meubels. Dit advies heeft me heel erg geholpen, nu de vloer in mijn huis ligt ben ik meer dan tevreden. Daarom heb ik besloten mijn goede ervaring met dit bedrijf te delen met de lezer van deze blog. 

Geef een reactie