Meubelmakerij Apeldoorn

Interieur op maat

Het huis. De plek waar jij je thuis wil voelen. Maar soms is dit lastiger dan je denkt. Voor een groot gedeelte bepaalt de inrichting de sfeer van het huis. Heb jij zin om je huis op te frissen? Of ben je gewoon toe aan een totale makeover? Dan komt goed uit! In deze blog laten wij een een aantal voorbeelden zien van hoe jij huis kan inrichten. Wij hebben gekozen voor de warmte van hout. Wil jij jouw interieur op maat laten maken? Van inloopkast tot eiken tafel? Neem dan contact op met meubelmakerij apeldoorn.

Mangohout tafel

Misschien wel het belangrijkst meubel in ieder huis. De eettafel. Waar vroeger de eettafel praktisch moest zijn, is het tegenwoordig steeds vaker het pronkstuk in huis. De eettafel is er in alle soorten en maten. Populair zijn tegenwoordig de (mango) houten tafels met stalen poot. Rond, ovaal of recht. We zien dit pronkstuk steeds vaker in de Nederlandse huis- of eetkamer staan.

TV Meubel

De Televisie. Niet meer weg te denken in de woonkamer. Waar de televisies steeds groter worden, kan het design van de tv-meubel niet achterblijven. Er zijn steeds meer varianten te vinden, van hangend aan de muur tot een strak staan design. Wat past in jouw woonkamer?

Opbergkast

De opbergkast. Zeker voor grote gezinnen een echte must. Met een opbergkast maak je jouw ruimte in een klap overzichtelijk en in de meeste gevallen lever je geen ruimte in. Dit aangezien opbergkasten vaak de ruimte in gebouwd worden.

Meubilair op maat

Bij het (opnieuw) inrichten van je huis is het van groot belang om te kijken naar de juiste afmetingen. Wat past er in huis? Over het algemeen is meubilair in standaard maten te verkrijgen, iets was overigens geen probleem hoeft te zijn. Maar woon jij iets kleiner? Of heb je geen standaard maten? Dan is het goed om na te denken over meubilair op maat. Dit pas altijd in jouw huis en daarnaast bepaal jij zelf het materiaal, de kleuren en de stijl. Bijkomend voordeel is dat het meubelstuk helemaal uniek is.

Schakel een specialist in

De specialisten van Kloppenburg Meubelen helpen jou graag bij het maken van meubilair op maat. Met jarenlange ervaringen wij zij het perfecte meubel voor jou te ontwerpen.

Geef een reactie