Internet en TV: houd het goedkoop!

Onlangs verhuisde ik van het dorpje waar ik opgroeide naar de stad om te gaan studeren. Super spannend natuurlijk. Voor het eerst kreeg ik te maken met allerlei zaken die ik als zogenaamde volwassene moest regelen. Nou, dat was nog een heel gedoe. Als eerste ging ik natuurlijk aan de slag met de leuke dingen: kopen, kopen, kopen! Meubeltjes, behang, vloerbedekking, servies en alles wat je maar nodig kan hebben als je het huis uitgaat. Ja, dat was de leuke kant. Maar helaas volgt vervolgens de praktische en saaie kant: koelkast, wasmachine en diverse aansluitingen die je nodig hebt om als student een beetje te kunnen functioneren. Zoals een internet en Tv abonnement. Ik had daar verder helemaal geen kaas van gegeten want ik surfde vrolijk mee op het abonnement van mijn ouders. Die trouwens wel regelmatig klaagden dat ik over de limiet heenging. Wat nou limiet?

Internet en TV: zoek de juiste provider

Maar ja, als je opeens een beperkt budget hebt, begrijp je dat verhaal van die limiet een stuk beter. Alleen het laatste waar ik zin in had, was een limiet. Ik zit de hele dag op internet en dat wil ik graag zo houden. Dan heb je geen andere keus dan opzoek te gaan naar goedkoop internet en TV. Gelukkig kun je vrij makkelijk alle providers met elkaar vergelijken om zo een bij jou passend abonnement uit te zoeken. Bovendien staan er vaak ook reviews bij dus dat geeft je veel extra informatie. Zaken waar je bijvoorbeeld op kunt letten zijn: de snelheid van het netwerk, maar ook bijvoorbeeld hoeveel zenders je wil op TV en of je interactieve TV wilt. Zo kun je zelf samenstellen wat je nodig hebt. Ik kijk bijvoorbeeld maar weinig TV dus daar kan ik dan op besparen. Maar een vriend van mij wilde bijvoorbeeld alle sportzenders hebben. Daar betaal je dan ook voor.

Aansluiten en kijken maar

Als je voor je internet en TV de juiste aanbieder hebt gevonden dan wijzigt zich dat meestal vanzelf. Ze komen langs om alles voor je te regelen en voor je het weet, zit je heerlijk thuis te internetten en te surfen. Geweldig trouwens dat ik dat nu kan doen zonder dat ik commentaar krijg over de limiet. Ga ik erover heen, dan heb ik alleen mezelf daar maar mee. Dus houd je internet en TV zo goedkoop mogelijk en zoek goed naar wat past bij jouw gebruik. Het leven in de stad wordt zo iets goed koper!